Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aş fi laş dacă aş pleca!” Cosmin Contra, fără reproşuri pentru jucători, dar cu un mesaj către conducere: ”Şi eu m-am simţit păcălit”

”Aş fi laş dacă aş pleca!” Cosmin Contra, fără reproşuri pentru jucători, dar cu un mesaj către conducere: ”Şi eu m-am simţit păcălit”
Comentarii

Dinamo a pierdut la Ovidiu, scor 1-2, la capătul unui meci spectaculos. Dobrosavlevici şi Luckassen au marcat golurile gazdelor, în timp ce Borja Valle a marcat pentru oaspeţi.

Coşmarul continuă pentru Dinamo. Băieţii lui Cosmin Contra au ajuns la cinci eşecuri consecutive în Liga I după ce au pierdut şi cu Viitorul (1-2). ”Câinii” joacă sâmbătă restanţa cu Astra Giurgiu, un meci al ultimelor două clasate.

Învins şi de Viitorul, Cosmin Contra a avut un discurs liniştit la finalul partidei contra formaţiei lui De la Barrera. Şi-a lăudat jucătorii, ba chiar a subliniat că nu are ce să le reproşeze în urma acestui meci. Fostul selecţioner a recunoscut situaţia gravă a echipei, a lansat un mesaj către conducerea clubului şi şi-a mobilizat jucătorii pentru partida restantă cu Astra, de sâmbătă.

”Nu am ce să le reproşez jucătorilor. Am pierdut meciul pe mici detalii, greşeli copilăreşti. Diferenţa au făcut-o ei, marcând la cele două ocazii pe care le-au avut. Nu meritam să pierdem, suntem însă clar într-o pasă proastă. Nu avem nici noroc, suntem într-o situaţie delicată, dar trebuie să mergem înainte. Concluziile la cald? Avem cinci înfrângeri consecutive şi trebuie să fim mai atenţi şi să dăm mai mult, pentru a scoate echipa din această situaţie. Eu sunt şeful acestei echipe, deci trebuie să începem cu mine. Încerc să-i antrenez cât mai bine, cred că azi am avut o primă repriză bună, câteva ocazii, i-am controlat pe cei de la Viitorul, după care în 3-4 minute ne-au marcat două goluri, decisive pentru rezultatul final. Nu cred că atunci când intră pe teren, jucătorii se mai gândesc la problemele administrative. Suntem într-o situaţie gravă, le-am şi transmis asta, să câştigăm restanţa cu Astra, pentru că avem nevoie de o victorie. Apoi să legăm 3-4 rezultate pozitive şi să urcăm în clasament. Noi ăştia suntem, o echipă şi la bine şi la greu. Trebuie să fim uniţi, să credem că putem scoate echipa de aici, pentru că asta e datorita noastră. Dacă sunt în pericol? Întrebaţi acţionarul sau pe cei care conduc Dinamo. Eu nu renunţ la greu, ar fi fost foarte uşor. M-am simţit şi eu păcălit din mai multe puncte de vedere, dar am încredere în munca pe care o depun, am încredere în jucători că putem reuşi împreună să redresăm corabia, chiar dacă este un moment foarte greu” a mărturisit Cosmin Contra, la finalul partidei pierdute de Dinamo la Ovidiu.

Dinamo a pierdut la Ovidiu, scor 1-2, la capătul unui meci spectaculos. Dobrosavlevici şi Luckassen au marcat golurile gazdelor, în timp ce Borja Valle a marcat pentru oaspeţi. După o primă repriză în care ocazia lui Ely Fernandes a fost singurul moment important, cele două echipe au dat drumul la fotbal. Dobrosavlevici a deschis scorul pentru Viitorul. Doar trei minute mai târziu, echipa lui Hagi a mai lovit o dată. Luckasen a înscris pentru a cincea oară în acest sezon. Dinamo a replicat imediat, iar Borja Valle a refăcut diferenţa de un gol. Câinii puteau pleca cu un punct de la Constanţa, dar bara i-a refuzat golul lui Camara. S-a terminat 2-1 pentru Viitorul care a urcat pentru prima oară în acest sezon pe loc de playoff. Dinamo a rămas cu o singură victorie în acest sezon şi e penultima în Liga I.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare