Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aş fi patetic să spun că azi ne-a lipsit şansa” Pancu, realist după eşecul de la Mediaş: ”Brănescu, un câştig!”

”Aş fi patetic să spun că azi ne-a lipsit şansa” Pancu, realist după eşecul de la Mediaş: ”Brănescu, un câştig!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Gaz Metan a învins cu scorul de 2-1 formaţia Poli Iaşi. Luis Niţu şi Valente au marcat pentru echipa gazdă, în timp ce Djuranovic a punctat pentru ieşeni.

Imediat după meci, antrenorul Daniel Pancu a recunoscut superioritatea formaţiei medieşene. El a admis că poziţia din clasament apasă greu asupra echipei sale:

”Chiar dacă am avut jucători lipsă, sunt anumite lucruri care continuăm să le facem şi nu e în regulă, în special în jocurile din deplasare.Mereu le vorbesc despre frică, despre un anumit respect. Când pleci de la 2-0, e foarte greu să mai revii pe un teren foarte greu cum e cel al Mediaşului. 

Aş fi patetic să spun că azi ne-a lipsit şansa doar cu o ocazie în min 93 şi cu încă o ocazie foarte clară a lui Onea şi cu o lovitură de cap ratată. Ei mai având alte 3 ocazii foarte bune, Brănescu a avut câteva intervenţii extraordinare. Singurul motiv de bucurie în seara asta....câştiguri Brănescu, Cană a intrat foarte bine.

(n.r Vă apasă poziţia din clasament?) Rău de tot, suntem convinşi, suntem conştienţi cu toţii că e foarte ruşinos în acest moment, în acelaşi timp suntem la fel de conştienţi că nu aia e poziţia noastră la ce s-a întâmplat în acest campionat” a explicat Daniel Pancu, tehnicianul formaţiei Poli Iaşi, după meci.

Gaz Metan a rezolvat meciul cu Poli Iaşi în patru minute. Niţu a deschis scorul după o acţiune superbă a lui Horşia, încheiată cu o centrare perfectă. Apărarea ieşenilor, inclusiv portarul Brănescu au fost ridiculizaţi apoi de Valente, care a făcut 2-0. Portughezul a marcat al doilea său gol în Liga I. În repriza a doua, Deaconu a avut şansa lui 3-0, dar a lovit bara. S-a făcut până la urmă 2-1, după reuşita lui Duranovic. Poli nu a mai avut forţa să egaleze şi a rămas ultima în Liga I, în timp ce Gaz Metan e la trei puncte de ultimul loc de play-off.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare