Experiențe împreună.
You are here:

AS Roma a anunţat despărţirea de Fonseca înainte cu două zile de returul semifinalei cu Manchester United. Cine e marele favorit să preia echipa

AS Roma a anunţat despărţirea de Fonseca înainte cu două zile de returul semifinalei cu Manchester United. Cine e marele favorit să preia echipa
Comentarii

Antrenorul portughez Paulo Fonseca pe AS Roma la finalul sezonului, a anunţat clubul de Serie A.

Anunţul a venit cu două zile înainte ca "giallorossii" să joace meciul cu Manchester United, pe Stadio Olimpico, în manşa secundă a semifinalelor Europa League, după ce Roma a fost învinsă pe Old Trafford cu 6-2.

''Chiar dacă rezultatele nu au fost întotdeauna cele aşteptate, ştim că (Fonseca) lasă multe elemente pozitive şi vom continua să lucrăm pentru dezvoltarea lor, precum numeroşii jucători tineri şi talentaţi pe care i-a încurajat să progreseze şi evoluţia noastră în acest sezon în Europa League'', a declarat managerul general al clubului, Tiago Pinto.

''Construim un drum spre succes la Roma, iar Paulo a avut un rol important în asta'', a adăugat conducătorul clubului.

Fonseca a condus-o pe AS Roma la clasarea pe locul cinci în ediţia trecută în Serie A, dar rezultatele nu au fost cele aşteptate în acest sezon. La un moment dat, AS Roma a părut drept candidată la clasarea în primele patru în acest sezon, ceea ce ar fi însemnat un bilet pentru Liga Campionilor, însă a obţinut o singură victorie în ultimele opt etape şi se află acum pe 7 în clasament.

''În aceşti doi ani am avut o serie de suişuri şi coborâşuri, dar întotdeauna am dat totul pentru acest club şi acest oraş, care a fost primitor'', a afirmat antrenorul lusitan.

''Aş vrea să le mulţumesc suporterilor echipei AS Roma, jucătorilor şi tuturor celor care au ajutat în această călătorie. Încă mai avem meciuri importante în acest sezon pe care vrem să le câştigăm'', a mai spus Fonseca.

Presa din Italia relatează că Maurizio Sarri, fost antrenor al echipelor Napoli, Chelsea şi Juventus, ar urma să îl înlocuiască pe Fonseca.

Paulo Fonseca le-a mai antrenat în cariera sa pe FC Porto şi Sporting Braga, după care a preluat-o pe Şahtior Doneţk, reuşind trei eventuri consecutive înainte de a veni la Roma în 2019.

viewscnt
Articole similare
Numai Messi face asa ceva! Un fotbalist de la echipa lui Hagi a dat un gol incredibil dupa ce a...