Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS Roma a transferat un jucător care a negociat timp de două luni cu Inter

AS Roma a transferat un jucător care a negociat timp de două luni cu Inter

Serie A

Comentarii

Gruparea de pe Stadio Olimpico a reuşit o adevarată lovitură pe piaţa transferurilor, anunţând astăzi oficial transferul brazilianului Malcom de la Bordeaux. Fotbalistul era dorit de Internazionale Milano, club cu care agentul său a fost în discuţii timp de două luni.

AS Roma a confirmat luni acordul cu Girondins Bordeaux pentru transferul brazilianului Malcom Filipe Silva de Oliveira: "Clubul nostru a ajuns la un principiu de acord cu Bordeaux pentru transferul fotbalistului Malcom. Operaţiunea va fi finalizată după ce jucătorul va efectua vizita medicală" informează gruparea romană pe contul său oficial de Twitter.

Conform presei italiene, romanii vor plăti 32 de milioane de euro pentru tânărul fotbalist brazilian şi alte patru milioane în funcţie de bonusurile de performanţă.

 

 

Pe numele său complet, Malcom Filipe Silva de Oliveira, jucătorul în vârstă de 21 de ani a ajuns în Europa în 2016. Malcom a strâns 96 de prezenţe în tricoul lui Girondins Bordeaux, echipă pentru care a marcat 23 de goluri

 

 

Malcom este fotbalistul sub 23 de ani cu cele mai multe şanse de gol create în primele 5 campionate importante din Europa. Brazilianul a reuşit 87 de astfel de acţiuni, cu 21 mai multe decât următorul clasat, Dele Alli de la Tottenham.

Afla mai multe despre: as romamalcominter 

viewscnt
Articole similare