Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS Roma - Liverpool. Reuşesc romanii o nouă minune?

AS Roma - Liverpool. Reuşesc romanii o nouă minune?

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Liverpool - AS Roma Liga Campionilor 02.05.2018. A fost 5-2 în tur pentru cormorani, dar nimic nu este jucat, ţinând cont de marea izbândă a romanilor din faza sferturilor de finală.

Ponturi pariuri AS Roma - Liverpool Liga Campionilor 02.05.2018

După marea finală care s-a jucat, de fapt, în semifinale, între Real Madrid şi Bayern Munchen, AS Roma şi Liverpool joacă şi ele manşa retur din careul de aşi. Meciul de pe stadionul Olimpico va porni de la scorul de 5-2 pentru echipa pregătită de Jurgen Klopp. Deşi italienii au nevoie de o victorie la cel puţin trei goluri pentru a merge în finală, statistica ne arată că Roma n-a bătut-o niciodată într-un meci oficial pe Liverpool.

Cele mai bune cote şii mii de transmisiuni live ai pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri AS Roma - Liverpool Liga Campionilor 02.05.2018

După ce, în sferturile de finală, italienii au produs două surprize uriaşe, nimic nu pare imposibil în meciul de miercuri seara. În faza precedentă, Juventus a avut 3-0 până în ultima fază a meciului cu Real şi a fost aproape de o calificare uluitoare, iar AS Roma a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei.După un 1-4 usturător cu FC Barcelona, AS Roma a făcut un meci de-a dreptul incredibil în retur, s-a impus cu 3-0 şi i-a eliminat surprinzător pe catalani încă din sferturile de finală.

În acest moment, Liverpool are nouă meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile. În această serie, echipa pregătită de Jurgen Klopp a înregistrat şase victorii şi trei remize. Ultimul meci jucat de Liverpool a fost o remiză albă pe propriul teren, în etapa cu numărul 36 din Premier League, cu Stoke.

AS Roma - Liverpool 1X @ 1.60

Afla mai multe despre: ponturi pariuriliverpoolas romaliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare