Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS Roma - Napoli LIVE VIDEO ACUM la Telekom Sport 1. Deschidere rapidă de scor. Super gol marcat de Milik

AS Roma - Napoli LIVE VIDEO ACUM la Telekom Sport 1. Deschidere rapidă de scor. Super gol marcat de Milik

Serie A

Comentarii

AS Roma şi Napoli se întâlnesc duminică, de la ora 16:00, în direct la Telekom Sport. Meciul poate fi urmărit LIVE VIDEO şi pe site-ul telekomsport.ro.

 

AS Roma - Napoli 0-1 (Milik 2)

ECHIPELE DE START

AS ROMA: Olsen - Santon, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, De Rossi, N'Zonzi - Schick, Dzeko, Perotti

NAPOLI: Meret - Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui - Jose Callejon, Allan, Ruiz, Verdi - Mertens, Milik 


Min. 2: GOOOL NAPOLI! Milik deschide scorul cu o execuţie superbă.

Min. 1: A început meciul.

Două dintre echipele de tradiţie ale Italiei au programt duminică, de la ora 16:00, un duel super interesant în Serie A. Chiar dacă au obiective diferite şi ambiţîi diferite în acest final de sezon, Roma şi Napoli rămân două dintre forţele campionatului italian.

AS Roma - Napoli LIVE VIDEO la Telekom Sport 

Gruparea romană a trecut prin schimbări importante în ultima lună. Directorul Sportiv spaniol, Monchi a părăsit Capitala Italiei şi s-a întors la Sevilla, în timp ce Eusebio di Francesco a fost demis şi înlocuit cu experimentatul tehnician italian, Claudio Ranieri. Omul care a făcut-o pe Leicester campioană în Premier League îşi propune să ducă Roma în Uefa Champions League şi să salveze sezonul grupării de pe Olimpico, mai ales după ce romanii au fost eliminaţi de Porto din cea mai importantă competiţie inter cluburi.

  • AS Roma - Napoli LIVE VIDEO la Telekom Sport 

La Napoli, ambiţiile sunt diferite. Cel puţin pe hârtie, napoletanii mai visează la un titlu de care îi despart însă foarte multe puncte. Trupa lui Ancelotti e pe 2 în campionat, la 15 puncte de liderul autoritar din Serie A, campioana en titre, Juventus Torino. Napoli nu renunţă, dar nici nu mai speră. Înfrângerea de pe teren propriu contra juventinilor a pus practic capăt oricărei speranţe, însă formaţia lui Ancelotti vrea să termine sezonul măcar pe locul 2.

Oaspeţii acestui duel nu vor conta în partida cu Roma pe doi dintre fundaşii lor centrali: Raul Albiol şi internaţionalul român, Vlad Chiricheş. Lorenzo Insigne este în continuare indisponibil în timp ce Diawara şi Fabian Ruiz sunt incerţi. Dincolo, la Roma, Ranieri nu-i va avea la dispoziţie pe Manolas, Daniele De Rossi şi Lorenzo Pellegrini, dar nici pe Bianda. Kolarov şi Pastore sunt incerţi, în timp ce turcul Cengiz Under are şanse să fie recuperat până la ora meciului.

  • AS Roma - Napoli LIVE VIDEO la Telekom Sport 

La ultimul meci direct disputat între cele două formaţii am consemnat o remiză, scor 1-1. Pe terenul Romei însă, Napoli a câştigat ultima partida directă, scor 1-0, pe 14 octombrie 2017. Ultima dată când AS Roma a învins-o pe Napoli pe propriul teren a fost în urmă cu 3 ani, atunci când gruparea romană s-a impus cu scorul de 1-0 pe Olimpico.

Napoli îşi continuă cursa europeană cu speranţe că va câştiga Uefa Euroa League. A trecut de Salzburg şi visează la o nouă finală europeană, sub comanda marelui tehnician care este Carlo Ancelotti. În campionat, după înfrângerea cu Juve a urmat o remiză la Sassuolo şi o victorie, acasă cu Udinese. Roma în schimb a câştigat meciul de debut al lui Ranieri, 2-1 cu Empoli, apoi a pierdut surprinzător la Spal, scor 1-2. Romanii sunt pe 5 în Serie A cu 47 de puncte, iar o victorie i-ar apropia la 10 puncte de locul 2 (Napoli) şi la 3 puncte de locul 3 ocupant în acest moment de Internazionale Milano.

  • AS Roma - Napoli LIVE VIDEO la Telekom Sport 

AŞ Roma - Napoli va fi transmis în direct de Telekom Sport duminică de la ora 16:00. Cele mai importante momente ale jocului le vei putea urmări şi pe site-ul www.telekomsport.ro.

Formaţii probabile:

  • AS Roma: Olsen - Florenzi, Fazio, Jesus, Santon - Kluivert, Cristante, N'Zonzi, Zaniolo, El Shaarawy - Dzeko
  • Napoli: Meret - Malcuit, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Zielinski, Younes - Callejon, Milik, Mertens

Afla mai multe despre: as romanapolilive videotelekom sport 

viewscnt
Articole similare