Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS Roma, următorul mare club din fotbalul european! Acţionarul clubului a stabilit preţul: 800 de milioane de euro

AS Roma, următorul mare club din fotbalul european! Acţionarul clubului a stabilit preţul: 800 de milioane de euro

Serie A

Comentarii

AS Roma este de vânzare şi acţionarul majoritar al clubului a anunţat cât costă clubului italian: nu mai puţin de 800 de milioane de euro! Italienii ar putea să devină următorul mare club al Europei.

James Pallotta, acţionarul majoritar al clubului AS Roma, a anunţat în presa italiană că a început negocierile pentru vânzarea clubului, cu un preţ de vânzare setat la 800 de milioane de euro. Printre doritori se numără The Friedkin Group, un consorţiu american, dar presa italiană a dezvăluit că nu doar americanii vor să cumpere fosta echipa a lui Cristian Chivu şi Bogdan Lobonţ. 

Il Messaggero anunţă că grupul qatarez Mayhoola, care investeşte în domeniul modei, în brand-uri de lux precum Balmain sau Valentino. Fondul de investiţii vrea să cumpere AS Roma alături de Qatar Sport Investments, care deţine deja Paris Saint-Germain. De altfel, zvonurile ca AS Roma să fie cumpărată de grupul care deţine PSG nu sunt recente. 

Pentru achiziţia clubului şi-a mai manifestat interesul un alt fond de investiţii, din Emiratele Arabe Unite, Mubadala Development Company. Toate aceste discuţii publice despre vânzarea clubului au propulsat acţiunile clubului la bursă. 

 

Afla mai multe despre: as roma 

viewscnt
Articole similare