Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS Roma vrea să-l transfere în vară pe unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Suma ar fi record pentru Liga 1

AS Roma vrea să-l transfere în vară pe unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Suma ar fi record pentru Liga 1galerie foto

Superliga

Comentarii

O publicaţie din Italia susţine că AS Roma va încerca şi în următoarea fereastră de transferuri să-l transfere pe Dennis Man. În iarnă, Gigi Becali ar fi refuzat o ofertă de 10 milioane de euro.

Dennis Man este unul dintre cei mai constanţi şi talentaţi tineri din Liga 1. În vârstă de 19 ani, a reuşit deja să se impună la FCSB şi a avut evoluţii tot mai apreciate. În acest sezon a avut în total 39 de apariţii, a marcat 10 goluri şi a reuşit 8 assist-uri. Marţi seară, a debutat şi în naţionala României, în amicalul cu Suedia, scor 1-0.

Calităţile tânărului mijlocaş dreapta au fost remarcate şi de cei de la AS Roma. Site-ul fattidipallone.it susţine că echipa italiană va încerca în vară să-l transfere, după ce în iarnă n-a avut prea mult succes. Sursa citată scrie că Gigi Becali a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro făcută de AS Roma, dar italienii nu se dau bătuţi.

”În vară, AS Roma va relua asaltul pentru Dennis Man”, titrează cei de la fattidipallone.it. Este de aşteptat ca italienii să vină cu o ofertă îmbunătăţită, în speranţa că vor reuşi să-l convingă pe Gigi Becali să-l lase pe Man să plece.

9,8 milioane de euro este recordul Ligii 1 în materie de transferuri. Este suma pe care a plătit-o Anderlecht pentru Nicolae Stanciu.

Citeşte şi:

EXCLUSIV | Olăroiu a semnat cu Jiangsu şi va antrena doi jucători de clasă mondială!

VIDEO EXCLUSIV | Eveniment şocant cu puţin timp înainte de România - Suedia. Ce au găsit stewarzii asupra unui huligan

FOTO | Decizie importantă luată de Halep şi Begu după nenumăratele conflicte avute la nivel declarativ în ultimul an

VIDEO | Vlad Dragomir, în lacrimi la interviuri: ”Ne cerem scuze în faţa fanilor. Trebuie să ţinem capul sus”

Afla mai multe despre: dennis manfcsbliga 1gigi becalias roma 

viewscnt
Articole similare