Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Aş ucide să o am pe Serena Williams”. Cine şi pentru ce vrea să o facă pe americancă să renunţe la tenis

„Aş ucide să o am pe Serena Williams”. Cine şi pentru ce vrea să o facă pe americancă să renunţe la tenis

Tenis

Comentarii

Serena Williams a ajuns la 38 de ani şi se apropie de apusul carierei. Cu 23 de titluri majore în palmares, fostul lider WTA ar putea schimba domeniul de activitate. Serena este dorită cu insistenţă de către cea mai puternică promoţie de wrestling, WWE.

Serena Williams ar putea urma aşadar modelul altor super sportivi care au făcut tranziţia spre wrestling şi care au apărut în WWE. În 2018, fosta campioană mondială din UFC, Ronda Rousey a reprezentat un pion de bază în dezvoltarea diviziei feminine. În 2019, fanii au avut ocazia să îi vadă în WWE pe fostul campion mondial din UFC, Cain Velasquez şi pe campionul mondial din box la categoria grea, Tyson Fury.

„Trebuie să recunosc, Cain Velasquez a făcut deja tranziţia, dar Tyson Fury, care nu e încă în totalitate un wrestler, are absolut tot ce îi trebuie ca într-o bună zi să devină un superstar WWE. Îmi doresc din suflet să se întâmple acest lucru.

Cred că orice star de nivel mondial, fie că este vorba despre un jucător de rugby, un jucător de fotbal sau un jucător de soccer, poate să ne ajute într-un fel sau altul. 

Aş ucide ca să o am pe Serena Williams, dar sunt şi alţi atleţi incredibili care pot ajunge în WWE. Toţi cei cu personalităţi puternice”, a declarat Stephanie McMahon, fiica patronului WWE, Vince McMahon, membră şi ea în conducerea companiei, pentru BT Sport. 

 

Afla mai multe despre: serena williamswwemcmahon 

viewscnt
Articole similare