Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Aş vrea o extremă cu calităţile lui”. Dennis Man, pe stilul unei forţe din Serie A

„Aş vrea o extremă cu calităţile lui”. Dennis Man, pe stilul unei forţe din Serie A

Serie A

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) se potriveşte pe stilul de joc al Fiorentinei, conform unui renumit jurnalist italian.

Parma a retrogradat în Serie B, iar viitorul lui Man este încă incert. Mijlocaşul prezintă interes pentru multe echipe din Peninsulă.

Marco Bucciantini, un reputat jurnalist italian, fan al celor de la Fiorentina, a mărturisit recent că şi-ar dori că fotbalistul român să ajungă sub comanda lui Gennaro Gattuso.

„Fiorentina l-a ales pe Gattuso, dar şi pentru Rino e o mutare bună. Cred că sub comanda lui, Castrovilli (n.r. Gaetano, mijlocaş central) îşi va îmbunătăţi substanţial jocul, va deveni mai rapid. Acum joacă prea riscant, dar are potenţial. Sincer, aş vrea să avem şi o extremă precum Man, de la Parma, se potriveşte cu stilul nostru de joc”, a spus Bucciantini, conform „Parmalive”.



În acest sezon, Dennis Man a jucat 14 partide până să se accidenteze şi a marcat două goluri. Mihăilă a bifat 17 meciuri în tricoul Parmei, a punctat de 4 ori şi a oferit două pase decisive.

Parma are un nou antrenor

În cursul zilei de joi, Parma a confirmat aducerea noului antrenor, Enzo Maresca, fostul tehnician al echipei U23 a lui Manchester City.

Aşa cum anunţa Telekom Sport în urmă cu câteva zile, Enzo Maresca a venit la Parma pentru a îl înlocui pe Roberto D'Aversa. Tehnicianul care şi-a încheiat al doilea mandat pe banca ”cruciaţilor” cu nouă înfrângeri consecutive a fost demis după ce a retrogradat echipa.

CV-ul noului antrenor de la Parma

În vârstă de 41 de ani, noul antrenor al Parmei a mai trecut şi pe la West Ham, ca secund, înainte de aventura din Manchester. În cariera de jucător, Maresca a trecut pe la o multitudine de cluburi, printre care Juventus, Palermo, Olympiacos sau Malaga.

Tehnicianul a semnat un contract valabil pe doi ani şi va avea ca obiectiv promovarea înapoi în Serie A la prima încercare.

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă şi Denis Man din sezonul următor! Planul Parmei a fost dezvăluit

Afla mai multe despre: dennis manserie afiorentina 

viewscnt
Articole similare