Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa a ajuns Bogdan Andone la Astra. Niculae, sfătuit de un nume important din fotbalul românesc: "Eu l-am propus. E cel mai bun antrenor"

Aşa a ajuns Bogdan Andone la Astra. Niculae, sfătuit de un nume important din fotbalul românesc: "Eu l-am propus. E cel mai bun antrenor"

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone (44 de ani) a început acest sezon din Liga 1 la FCSB, însă după scurta aventura la gruparea "roş-albastră" a dispărut din peisaj, dar a reapărut în luna octombrie, atunci când a fost numit pe banca celor de la Astra. Un nume important din fotbalul românesc a facilitat venirea lui Andone la Giurgiu.

Marius Şumudică, antrenor la Gaziantep Gazişehir, a dezvăluit că a vorbit atât cu Ioan Niculae, patronul de la Astra, cât şi cu Dani Coman, preşedintele clubului şi l-a propus ca antrenor. Şumudică recunoaşte că nu se aştepta ca Andone să aibă un impact atât de mare: "A făcut 12 din 12, nu mă aşteptam nici eu când am vorbit cu domnul Niculae şi cu Dani Coman şi l-am propus acolo. Nu mă aşteptamn dar aveam încredere în el şi ştiam ce poate, ştiam că e un antrenor bun. 12 din 12, e cel mai bun antrenor în momentul de faţă. E antrenorul momentului el şi cu Vintilă, sunt antrenorii momentului din România. Să faci 12 din 12 din care să baţi la Botoşani, la Sepsi, echipe cu care se bătea pentru play off, să baţi Iaşiul, să îi scoţi din lupta pentru play off şi acum un meci destul de greu. I-am atras atenţia şi i-am spus înainte de meciul ăsta cu Voluntariul că o să aibă cel mai greu meci. Astra, chiar dacă nu plăteşte la timp, este un cadru propice în a lucra". 

Bogdan Andone şi Marius Şumudică se cunosc de mult timp şi au lucrat împreună la multe echipe. Andone i-a fost secund lui Şumudică la Rapid, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu. 

În acest moment, Astra este pe locul trei în campionat. La egalitate de puncte cu U Craiova, ambele cu 28, Astra este la doar trei puncte distanţă de primul loc şi campioana en-titre, CFR Cluj.

Afla mai multe despre: bogdan andonesumudica 

viewscnt
Articole similare