Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa arată acum topul marcatorilor din campionatele tari ale Europei. Pe primii patru îi vezi etapă de etapă la Telekom Sport

Aşa arată acum topul marcatorilor din campionatele tari ale Europei. Pe primii patru îi vezi etapă de etapă la Telekom Sportgalerie foto

Serie A

Comentarii

Ciro Immobile este cel mai bun marcator din campionatele tari ale Europei.

Italianul Ciro Immobile (29 de ani) face un sezon fabulos pentru Lazio. Coechipierul lui Radu Ştefan este cel mai bun marcator din campionatele puternice ale Europei, cu 23 de reuşite în 20 de meciuri.

El este urmat de Robert Lewandowski de la Bayern Munchen, care a punctat până acum de 21 de ori în 19 meciuri. Tot din Germania vine şi cel de-al treilea cel mai bun marcatod din campionatele tari ale Europei. Este vorba despre vârful lui RB Leipzig, Timo Werner (23 de ani), marcator a 20 de goluri în 19 meciuri.

Cristiano Ronaldo este al patrulea cu 17 goluri în 18 meciuri disputate pentru Juventus în acest sezon. Immobile, Lewandowski, Werner şi Ronaldo se văd week-end de week-end la Telekom Sport, care transmite campionatele din Italia şi Germania. Interesant este că starul Barcelonei, Leo Messi, actualul deţinător al Balonului de Aur este abia pe locul 10 cu 14 goluri în 15 meciuri. Super starul de pe Camp Nou poate fi urmărit şi el live, etapă de etapă, pe programele Telekom Sport.

Afla mai multe despre: immobilelewandowskicristiano 

viewscnt
Articole similare