Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa arată noul staff tehnic al FCSB: cine este preparatorul fizic ales de Mihai Teja şi cine preia funcţia de antrenor secund

Aşa arată noul staff tehnic al FCSB: cine este preparatorul fizic ales de Mihai Teja şi cine preia funcţia de antrenor secund

FCSB

Comentarii

În cadrul primei conferinţe de presă cu sigla FCSB pe piept, Mihai Teja, noul antrenor al roş-albaştrilor a confirmat componenţa noului staff tehnic al echipei patronate de Gigi Becali.

Noul antrenor de la FCSB l-a păstrat în rolul de antrenor cu portarii pe Marius Popa, fostul portar de la FC Naţional şi Poli Timişoara, care a lucrat în ultima vreme şi cu Nicolae Dică.

Teja l-a ales ca preparator fizic tot pe Marian Lupu. Acesta a revenit la FCSB după 10 ani şi a făcut parte din stafful lui Dică, înlocuindu-l în această funcţie pe italianul Matteo Spatafora. Lupu a lucrat la Steaua între 2002 şi 2006. Teja a confirmat în conferinţa de presă ceea ce a explicat în exclusivitate la Telekom Sport legat de Ricardo Proietti, fostul său colbaorator de la Mediaş: ”Ricardo este la naţionala Israelului. E foarte greu să-l iau. Nu mi se pare normal ca la un club de talia Stelei în fiecare pauză competiţională el să plece la lot. E nevoie de preparator permanent lângă echipă. Are un salariu foarte mare şi nu-l putem lua definitiv, să-l facem să renunţe la naţionala Israelului". 

Staff-ul lui Mihai Teja va fi completat de analistul video Dacian Nastai şi de antrenorul secund Virgil Andronache. Acesta din urmă a mai lucrat la Sportul Studenţesc şi Viitorul Domneşti, dar în ultima vreme a fost antrenor la CFR Cluj 2.

Afla mai multe despre: mihai tejafcsbstaff mihai teja 

viewscnt
Articole similare