Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa arată sferturile de finală ale UEFA Champions League. Barca - Bayern, duelul ŞOC din această fază a competiţiei. Partidele pot fi urmărite, în direct, la Telekom Sport

Aşa arată sferturile de finală ale UEFA Champions League. Barca - Bayern, duelul ŞOC din această fază a competiţiei. Partidele pot fi urmărite, în direct, la Telekom Sport
Comentarii

Formaţiile Bayern Munchen şi FC Barcelona s-au calificat, sâmbătă, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, trecând în optimi de Chelsea Londra, respectiv Napoli. Ambele meciuri au putut fi urmărite în direct la Telekom Sport.

Bayern a învins cu scorul de 4-1 Chelsea, pe teren propriu, în manşa secundă a optimilor, meci arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe.

Arbitru de rezervă a fost Radu Petrescu. În minutul 28, un gol al londonezilor a fost anulat pentru ofsaid. Pentru învingători au marcat Lewandowski ’10 (penalty), ’84, Perisic ’24 şi Tolisso ’76. Chelsea a înscris prin Abraham ’44. În tur, scorul a fost 3-0 pentru echipa germană.

FC Barcelona s-a impus în manşa secundă a optimilor, cu scorul de 3-1, în faţa echipei Napoli, cu care remizase în tur (1-1). Au marcat Lenglet ’10, Messi ’23 şi Suarez ‘45+1 (penalti) pentru catalani, respectiv Insigne ‘45+5 (penalty) pentru Napoli.

Partidele din optimile de finală ale Ligii Campionilor s-au disputat unele în februarie/martie şi altele în august, competiţia fiind întreruptă câteva luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Rezultatele confruntărilor din optimi:

Borussia Dortmund – Paris Saint-Germain 2-1 în tur, 0-2 în retur

Real Madrid – Manchester City 1-2 în tur, 1-2 în retur

Atalanta – Valencia 4-1 în tur, 4-3 în retur

Atletico Madrid – Liverpool 1-0 în tur, 3-2 după prelungiri în retur

Chelsea – Bayern Munchen 0-3 în tur, 1-4 în retur

Olympique Lyon – Juventus Torino 1-0 în tur, 1-2 în retur

Tottenham Hotspur – Leipzig 0-1 în tur, 0-3 în retur

Napoli – FC Barcelona 1-1 în tur, 1-3 în retur

În sferturile de finală vor avea loc următoarele dueluri:

  • Manchester City (Anglia) - Olympique Lyon (Franţa)
  • Leipzig (Germania) - Atletico Madrid (Spania)
  • FC Barcelona (Spania) - Bayern München (Germania)
  • Atalanta (Italia) - Paris Saint-Germain (Franţa)

Afla mai multe despre: barcelonabayern munchensferturile uefa champions league 

viewscnt
Articole similare