Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa ceva doar Guardiola putea face! Pe câte sezoane şi-a prelungit Ederson contractul cu Manchester City: ”Se pare că sunt mulţumiţi de mine”

Aşa ceva doar Guardiola putea face! Pe câte sezoane şi-a prelungit Ederson contractul cu Manchester City: ”Se pare că sunt mulţumiţi de mine”galerie foto

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola şi-a găsit, în sfârşit, portarul pe care îl căuta de foarte multă vreme la Manchester City. Şi ca să fie sigur că îl va avea cât mai mult timp pe Ederson la dispoziţie, managerul ”cetăţenilor” i-a prelungit înţelegerea pe o perioadă record.

Venit de la Benfica la City în vara lui 2017, Ederson şi-a câştigat rapid locul de titular în echipa lui Guardiola. Portarul brazilian a bifat 21 de partide în care nu a primit gol, iar şefii lui City au decis să-i prelungească înţelegerea.

Până aici, nimic surprinzător. Ciudată este însă perioada pe care a fost semnat noul contract. Ederson va fi jucătorul lui Manchester City până în 2025, după ce şi-a prelungit înţelegerea pe încă şapte sezoane!!!

Sunt foarte fericit că am semnat noul contract. Înseamnă că oamenii din club sunt foarte fericiţi cu ce am realizat eu la City. Vreau să câştig toate competiţiile în care evoluăm, dar visul meu este să câştig Liga Campionilor” - Ederson.

Ne-a demonstrat încă din primul sezon că are toate calităţile pentru a deveni unul dintre cei mai buni portari din lume. Suntem nerăbdători să-i vedem progresul în următorii ani” - Txiki Begiristain, director sportiv Manchester City.

Afla mai multe despre: edersonmanchester citycontract,  

viewscnt
Articole similare