Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aşa ceva nu există!" Rednic, lăsat perplex de situaţia de la FCSB. Nu SMS-ul dat de Becali lui Coman l-a mirat. "Cum să faci asta ca jucător!?"

"Aşa ceva nu există!" Rednic, lăsat perplex de situaţia de la FCSB. Nu SMS-ul dat de Becali lui Coman l-a mirat. "Cum să faci asta ca jucător!?"

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a comentat situaţia de la FCSB, după apariţia în presă a unei situaţii cu tente tragi-comice de la meciul jucat de vicecampioană cu Viitorul.

Conform Gazetei Sporturilor, plecat nervos spre vestiare după ce a fost schimbat în startul reprizei secunde, Florinel Coman a încercat să-l sune pe patronul Gigi Becali, pentru a-i cere explicaţii privind înlocuirea. Patronul nu i-a răspuns, însă jucătorul a avut o surpriză la câteva minute după, când un SMS adresat de fapt băncii tehnice a echipei a ajuns la el: "Iese Man, intră Roman", a fost mesajul primit de Coman.

Situaţia de la FCSB îl uimeşte pe Mircea Rednic, care se întreabă dacă nu cumva antrenorii care acceptă să lucreze la clubul lui Gigi Becali ar trebui să pună pe primul plan libertatea profesională.

"Puriul" a evidenţiat şi o altă situaţie absurdă: intenţia lui Florinel Coman de a-l suna pe Becali în timpul meciului pentru explicaţii. "La un club serios nu poţi aşa ceva!"

"Discuţii am avut şi eu cu patronii, dar niciodată aşa. Le mai spuneam echipa, dar nu le spuneam echipa completă, că nu aveam încredere. Mai aveau şi ei prieteni şi vorbeau, aşa se afla echipa.

Nu ştiu dacă e mai important pentru un antrenor să ai un CV bun, că ai trecut pe la echipe bune sau să poţi să-ţi faci meseria. Teja nu m-a mai sunat. Şi-a luat-o în cap, acum, nu mai sună. Dar nu o să-i mai răspund eu (n.r. râzând).

Aşa ceva nu există, nici ca jucător să stai să dai mesaje patronului să întrebi de ce te-a schimbat. Cum să certe un jucător patronul? Mai sunt alţi oameni până la patron. La un club serios nu poţi să dai aşa de patron, dar la noi se poate.

Nu e vorba că e Gigi Becali acolo, e vorba că e Steaua, iar eu la Steaua nu voi antrena niciodată, e clar!
", a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare