Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa e la Craiova! Oltenii au trimis-o acasă pe Borussia Dortmund! SCM Craiova s-a calificat în grupele Cupei EHF

Aşa e la Craiova! Oltenii au trimis-o acasă pe Borussia Dortmund! SCM Craiova s-a calificat în grupele Cupei EHF

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin SCM Craiova s-a calificat duminică, pe teren propriu, în grupele Cupei EHF, după ce a învins formaţia germană Borussia Dortmund, cu scorul de 19-18 (10-9), şi în manşa retur din turul al treilea. În 2018, SCM Craiova a câştigat Cupa EHF.

Pentru SCM Craiova s-au remarcat Zamfir 5 goluri, Trifunovici 4, iar de la Borussia s-a remarcat Huber, cu 5 reuşite.

În manşa tur, SCM Craiova s-a impus în Germania cu scorul de 19-17 (9-9), astfel că se califică în faza grupelor Cupei EHF cu scorul general de 38-35.

Tot duminică, SCM Râmnicu Vâlcea a ratat calificarea în grupe în disputa cu danezele de la Ikast Handbold, iar Măgura Cisnădie a obţinut calificarea în detrimentul rusoaicelor de la Zvezda Zvenigorod.

O sărbătoare pe care toată lumea o merita. Atât noi cât şi suporterii am luptat până în ultimul minut. Orice echipă îşi doreşte să joace finala. Promitem să jucăm până la capăt”, a spus Ana Maria Tănăsie

Am fost alături de ele cu sufletul, sper că le-am trimis toată energia mea. Mă bucur că am reuşit să ne calificăm mai departe. Îmi pare foarte rău că nu am reuşit să fiu pe teren, mi se pare cel mai greu moment să nu poţi să joci, dar trebuie să trec peste”, a spus Ana Maria Ţicu.

Afla mai multe despre: craiovadortmundhandbal 

viewscnt
Articole similare