Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa meci, aşa discurs. Radu Drăguşin, reacţie impresionantă după ce a fost printre cei mai buni de pe teren în Salernitana - AC Milan

Aşa meci, aşa discurs. Radu Drăguşin, reacţie impresionantă după ce a fost printre cei mai buni de pe teren în Salernitana - AC Milan

Stranieri

Comentarii

Salernitana a reuşit să producă surpriza în ultima etapă din Serie A, obţinând o remiză cu liderul AC Milan, scor 2-2. Radu Drăguşin a fost integralist.

Ultima clasată din Italia a reuşit să încurce calculele liderului din campionat. AC Milan poate pierde prima poziţie dacă Inter Milano câştigă cu Sassuolo şi Napoli învinge la Cagliari, în cadrul acestei etape.

Radu Drăguşin a jucat toate minutele în meciul cu AC Milan. A evoluat pe postul de fundaş central şi a făcut foarte bine. Presa din Italia i-a remarcat prestaţia excelentă, desemnându-l unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sale.

Fundaşul central care a împlinit 20 de ani la începutul lunii a vorbit despre performanţa reuşită de Salernitana şi a avut cuvinte de laudă pentru Federico Fazio, colegul său mai experimentat din centrul apărării.

Radu Drăguşin, reacţie impresionantă după ce a fost printre cei mai buni de pe teren în Salernitana - AC Milan

"Este grozav pentru toată lumea, un punct cucerit pentru care am luptat cu toţii. Suntem fericiţi acum, trebuie să o luăm de la capăt şi să facem un efort mai mare pentru a ne salva de la retrogradare. Fazio e un fundaş mare, are multă experienţă şi eu mă coordonez cu el pentru a mă mişca mai bine. În aceste meciuri rămase, voi încerca să-mi ridic nivelul, iar el este un reper excelent.

A fost un public minunat la Salerno, fanii ne-au dat o mână de ajutor, a fost o emoţie incredibilă să jucăm în faţa acestor spectatori, la fel ca la meciul cu Spezia, când am intrat pe teren.

Antrenorul ne-a spus că i-a plăcut dăruirea noastră, curajul cu care am jucat şi că trebuie să continuăm aşa", a declarat Radu Drăguşin, potrivit publicaţiei Salernitana News.

 

Afla mai multe despre: dragusinitalia 

viewscnt
Articole similare