Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aşa suntem NOI, românii!" Declaraţie SUPERBĂ a Biancăi Andreescu după ce a eliminat-o pe Irina Begu. Ce spune de Halep

"Aşa suntem NOI, românii!" Declaraţie SUPERBĂ a Biancăi Andreescu după ce a eliminat-o pe Irina Begu. Ce spune de Halep

Tenis

Comentarii

Bianca Andreescu (60 WTA) a eliminat-o pe Irina Begu în turul I al Indian Wells, după ce s-a impus în trei seturi, la capătul unui meci extrem de echilibrat, scor 6-7, 6-3, 6-3.

La final, sportiva de 18 ani care reprezintă Canada a precizat că se simte româncă şi a vorbit la superlativ despre Simona Halep.

"Simona (n.r. Halep) este o jucătoare incredibilă, a reuşit atât de multe în carieră! Când a câştigat Roland Garros a fost foarte emoţionant, în special pentru România, deoarece eu cred că noi, românii, suntem nişte oameni foarte pasionali.

O cunosc pe Simona personal, nu foarte bine, dar am vorbit cu ea de multe ori. Este o persoană cu picioarele pe pământ, cu un suflet bun şi o respect cu adevărat", a declarat Bianca Andreescu după meciul cu Irnina Begu.



Bianca Vanessa Andreescu s-a născut în Canada din părinţi români, pe 16 iunie 2000. A a început tenisul la Piteşti, la 6 ani, unde a stat la bunici mai bine de doi ani, pentru ca apoi să îşi continue antrenamentele în Canada. Părinţii ei au plecat în Canada imediat ce tatăl ei a primit o ofertă de lucru de acolo, cum a terminat facultatea.
 

Afla mai multe despre: bianca andreescuhalep 

viewscnt
Articole similare