Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ASA Tg. Mureş le-a luat faţa granzilor din Bucureşti! Dorit de Steaua şi Dinamo, Claudiu Belu a semnat cu echipa lui Dan Alexa

ASA Tg. Mureş le-a luat faţa granzilor din Bucureşti! Dorit de Steaua şi Dinamo, Claudiu Belu a semnat cu echipa lui Dan Alexa

Fotbal intern

Comentarii

Formaţiile din Bucureşti n-au putut să-l transfere în această vară pe fundaşul dreapta de 22 de ani, iar acesta a semnat aseară un contract pe un sezon cu ASA Tg. Mureş.

Ioan Andone mai pierde un jucător de pe lista de transferuri făcută înainte să ajungă la Dinamo. Claudiu Belu, fostul fundaş al celor de la ACS Poli Timişoara a decis să meargă la ASA şi să-l ajute pe Dan Alexa în îndeplinirea obiectivelor.

Tehnicianul "câinilor" şi l-a dorit insistent pe Claudiu, dar Ionuţ Negoiţă a fost cel care s-a opus aducerii acestuia, ţinând cont că jucătorul este reprezentant de către Anamaria Prodan. Dinamo n-a fost singura echipă care şi-a dorit semnătura fundaşului, inclusiv Steaua manifestându-şi interesul pentru jucătorul de 22 de ani, dar părţile n-au ajuns la un numitor comun.


Odată cu venirea lui Dan Alexa la ASA Tg. Mureş, pe lângă Claudiu Belu a mai semnat şi atcantul Romeo Surdu.

CLAUDIU BELU
- data naşterii: 07.11.1993
- poziţie: fundaş dreapta
- primul meci în Liga 1: 30.07.2012 - Concordia Chiajna - Viitorul Constanţa 1-1
- a jucat la: Concordia Chiajna (2012-2013), ACS Poli Timişoara (2013-2016)

viewscnt
Articole similare