Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aşa trăieşte Schumi astăzi!" Dezvăluiri din interiorul "fortăreţei" unde e ţinut marele campion. La ce au apelat specialiştii pentru recuperare

"Aşa trăieşte Schumi astăzi!" Dezvăluiri din interiorul "fortăreţei" unde e ţinut marele campion. La ce au apelat specialiştii pentru recuperaregalerie foto

Formula 1

Comentarii

Cotidianul german Bild prezintă noi detalii despre modul în care decurge recuperarea lui Michael Schumacher, cel care pe 3 ianuarie va împlini 50 de ani.

Au trecut deja 5 ani de la accidentul suferit de septuplul campion mondial în timp ce schia şi în urma căruia a intrat în comă, fiind ulterior supus mai multor intervenţii chirurgicale.

Familia lui a cerut discreţie şi a făcut tot posibilul ca informaţiile despre starea lui Michael Schumacher să nu ajungă în presă, iar în cei ani scurşi de la accident nicio imagine cu fostul campion din Formula 1 nu a fost dată publicităţii. Au existat însă apropiaţi care au vorbit desrpe starea acestuia, informaţiile fiind însă de multe ori contradictorii.



Sunetul motorului, folosit pentru recuperare!


Bild prezintă detalii despre modul în care decurge recuperarea acestuia, precizând că Schumi e înconjurat în permanenţă de o echipă de 10 specialişti.

Costurile pentru îngrijirea lui Schumacher rămân în continuare uriaşe, iar familia cheltuieşte aproximativ 3 milioane de euro pe an, adică 55 de euro pe săptămână!

Jurnaliştii germani precizează că "nimic nu a fost făcut pentru a se grăbi artificial recuperarea lui Michael" şi "nu există un răspuns clar la întrebarea care este starea lui Schumacher astăzi".

Bild notează că în recuperarea lui Schumi au fost folosite inclusiv sunetul motorului scos de maşina pe care pilotul german concura în perioada în care era în activitate.

Este prezentată şi opinia lui Tobias Bonhoffer, un cunoscut neurolog de la Max-Plank Institute: "În cazul în care creierul suferă deteriorări, aşa cum a fost în cazul lui Schumacher, nu există sufieciente celule nervoase disponibile care să înlocuiască funcţiile celorlalte".

Afla mai multe despre: michael schumacherformula 1recuperareschumacher 2019 

viewscnt
Articole similare