Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asaltat cu oferte! Trei cluburi importante, în alertă pentru transferul "wonderkid-ului" Barcelonei

Asaltat cu oferte! Trei cluburi importante, în alertă pentru transferul "wonderkid-ului" Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Ilaix Moriba (18 ani), noul "wonderkid" de la FC Barcelona, e asaltat cu oferte pentru a părăsi clubul blaugrana după ce îi expiră contractul, în vara lui 2022. Mijlocaşul e unul dintre fotbaliştii de mare viitor din noua generaţie, fiind crescut în celebra academie a Barcelonei, La Masia. Şefii de pe Camp Nou au pornit deja discuţiile pentru prelungirea înţelegerii lui Ilaix Moriba.

"Wonderkid-ul" Barcelonei e asaltat cu oferte! Ilaix Moriba, dorit de trei cluburi importante din Europa

Ronald Koeman l-a debutat pe Ilaix Moriba la prima echipă a Barcelonei, pentru care mijlocaşul a şi marcat într-un meci câştigat de catalani cu 2-0 contra Osasunei, iar potenţialul său a atras atenţia cluburilor mari. Moriba mai are contract cu Barcelona până în 2022, iar părţile s-au pus deja la masa negocierilor pentru a semna o nouă înţelegere. Doar că momentan nu s-a ajuns la un consens.

Potrivit site-ului fichajes.net, Ilaix Moriba e dorit de trei cluburi importante. Manchester City, Juventus şi Chelsea sunt interesate de posibilitatea aducerii lui Moriba. De asemenea, e cunoscut faptul că şi Real Madrid e atentă la situaţia fotbalistului, căruia i-a făcut deja o ofertă, în trecutul apropiat.

Moriba are însă o dorinţă clară. Vrea să continue şi să aibă succes la Barcelona. Potrivit informaţiilor "scurse" în presa spaniolă, şefii catalanilor îi pregătesc acestuia un contract pe trei ani sezoane şi o opţiune de prelungire pe încă doi ani. Jucătorul crescut în La Masia ar fi tentat să plece de pe Camp Nou, potrivit spaniolilor, dacă Barcelona are gând să-l aducă pe Georginio Wijnaldum liber de contract de la Liverpool.

Afla mai multe despre: ilaix moribabarcelonaofertechelseajuventusmanchester city 

viewscnt
Articole similare