Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ashley Young a refuzat prelungirea şi pleacă de la Manchester United! Solskjaer a adus de urgenţă un fundaş stânga

Ashley Young a refuzat prelungirea şi pleacă de la Manchester United! Solskjaer a adus de urgenţă un fundaş stânga
Comentarii

Manchester United este foarte aproape de despărţirea de Ashley Young (34 de ani) după aproape un deceniu petrecut de fotbalistul englez la "diavoli". Ole Gunnar Solskjaer nu a stat pe gânduri şi deja a adus un alt fundaş stânga la echipă.

Sky Sports anunţă că Ashley Young, al cărui contract expiră în vară, a refuzat prelungirea înţelegerii cu Manchester United pe încă un an şi nu îşi mai doreşte să joace pentru gruparea de pe Old Trafford, astfel că o despărţire în această iarnă este foarte probabilă. 

Young este dorit de Antonio Conte la Inter Milano, acolo unde deja evoluează Romelu Lukaku, transferat în vară chiar de la Manchester United. Young, care este căpitan şi unul dintre cei mai importanţi jucători din vestiarul lui United, ar intra perfect în sistemul folosit de Conte la echipa care se bate pentru a opri supremaţia lui Juventus în Italia. 

  • Din 2011 joacă Ashley Young la Manchester United 
  • Patru milioane de euro este cota fotbalistului 
  • 18 meciuri a jucat în acest sezon fotbalistul în tricoul "diavolilor", în Premier League, Europa League, Cupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei 

Un fundaş adus de urgenţă la Manchester United 

Tot Sky Sports anunţă că Manchester United deja a adus un fundaş stânga la echipă, în eventualitatea unei plecări premature a lui Ashley Young. Este vorba despre tânărul Cameron Borthwick-Jackson, fotbalist care aparţine de "diavoli". 

Borthwick-Jackson, în vârstă de 22 de ani, a fost împrumutat în acest sezon la Tranmere Rovers, pentru care a jucat însă doar cinci meciuri. Fundaşul stânga a fost promovat în 2015 la prima echipă a lui United, însă a fost mai mult împrumutat, la echipe precum Wolves, Leeds şi Scunthorpe United. 

  • 14 meciuri are Borthwick-Jackson pentru Manchester United, în sezonul 2015-2016
  • 1 milion de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com 

În afară de Young, Luke Shaw este singurul fundaş stânga din lotul lui Manchester United. 

Afla mai multe despre: transfer manchester unitedashley younginter milano 

viewscnt
Articole similare