Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Asistăm la o mascaradă!” Cornel Dinu dă cu Dinamo de pământ după umilinţa cu Viitorul. Doi fotbalişti ”mitraliaţi” de Mister

”Asistăm la o mascaradă!” Cornel Dinu dă cu Dinamo de pământ după umilinţa cu Viitorul. Doi fotbalişti ”mitraliaţi” de Mister

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu a avut o reacţie extrem de vehementă la adresa dinamoviştilor după ce aceştia au fost umiliţi de Viitorul lui Hagi.

Evoluţiile dezamgitoare ale lui Mrzjlak şi Moura i-au aprins imaginaţia lui ”Mister”, care i-a pus la punct în stilul caracteristic.

”Cred că o diferenţă clară de educaţie de joc, de viteză, de ce vrei în favoarea Viitorului. S-au distrat cu jaloanele din apărarea lui Dinamo şi astăzi şi în general au multe prestaţii de genul acesta. În seara asta le-a facilitat foarte mult şi ciurul lui Mrzjlak care era în mijloc şi în zona centrală a defensivei dinamoviste.

Moura era plecat la mure. Eu, în ultimul timp, mănânc seara mure, am şi probleme că am o vârstă dar în niciun caz nu aş fi mâncat fotbal cu Moura. Adică Moura ăsta, prefer alea din pădure de la noi, sunt mai naturale, mai bag şi două afine, mă descurc.

Este mai periculos la ora actuală un fotbal controlat de impresari, de nişte conducători care habar nu au de fotbal, decât le place, şi de comisioane şi chiar de pericolul mult mai mare când te gândeşti că toate aceste echipe şi Liga 1 este sponsorizată de societăţi de jocuri de noroc. Asistăm la o mascaradă”, a spus Cornel Dinul la Telekom Sport.

FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Dinamo, în ultima partidă a etapei I a Ligii I, un meci marcat de incidente.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamo,  

viewscnt
Articole similare