Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo continuă negocierile cu Ionuţ Negoiţă: "Lucrurile stau mult mai bine decât acum şapte ani, când a devenit el majoritar"

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo continuă negocierile cu Ionuţ Negoiţă: "Lucrurile stau mult mai bine decât acum şapte ani, când a devenit el majoritar"

Fotbal

Comentarii

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD), un ONG al suporterilor "alb-roşii", a anunţat, miercuri, că va continua negocierile pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni (82,9368%) al clubului din "Ştefan cel Mare".

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD), un ONG al suporterilor "alb-roşii", a anunţat, miercuri, că va continua negocierile pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni (82,9368%) deţinut la clubul de fotbal FC Dinamo de omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, precizând însă că "nu este un motiv de mare bucurie sa preiei o astfel de situaţie financiar-contabilă".

"Aseară au demarat primele tratative reale şi de substanţă privind cesionarea acţiunilor de la Lotus Perfect Product (n.r. - firma prin care Ionuţ Negoiţă deţine clubul FC Dinamo) către Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, tratative care au avut ca scop transferul de proprietate şi responsabilitate juridică şi sportivă către ADPD. Negocierile continuă şi astăzi, ADPD doreşte preluarea şi se pare că acest lucru se va întâmpla. Nu este un motiv de mare bucurie s[ preiei o astfel de situaţie financiar-contabilă, dar trebuie precizat din start că lucrurile stau mult mai bine decât acum şapte ani, când domnul Negoiţă a devenit acţionar majoritar", a anunţat asociaţia suporterilor pe pagina oficială de Facebook.

Fanii susţin că în cadrul negocierilor cu reprezentanţii acţionarului Ionuţ Negoiţă nu au prezentat nicio condiţionare legată de preluarea pachetului majoritar de acţiuni al clubului de excluderea celeilalte asociaţii de suporteri care doreşte preluarea pachetului majoritar al clubului, Asociaţia Suporterilor "Peluza Cătălin Hîldan".

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, susţinută de Cornel Dinu, a făcut, la 17 aprilie, o ofertă publică în valoare de un leu pentru cumpărarea de la omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a pachetului majoritar de acţiuni (82,9368%) pe care îl deţine la clubul de fotbal FC Dinamo.

Ionuţ Negoiţă anunţase că nu mai este dispus să investească şi că gruparea are nevoie de 180.000 de euro pentru a achita datoriile până la sfârşitul lunii aprilie şi a obţine licenţa de participare în ediţia 2020-2021 a Ligii I. De asemenea, el a precizat că este dispus să cedeze oricui cele 82,9368% de procente pe care le deţine prin firma SC Lotus Perfect Products SRL la FC Dinamo în schimbul sumei simbolice de un leu.

Cealaltă asociaţie a suporterilor dinamovişti, AS "Peluza Cătălin Hîldan", şi-a arătat la rândul ei disponibilitatea de a începe tratativele cu Ionuţ Negoiţă pentru preluarea clubului de fotbal FC Dinamo Bucureşti. Ea susţine că a primit o scrisoare oficială de la SC Lotus Perfect Products SRL, care deţine 82,9368% din acţiunile clubului SC Dinamo 1948 SA, prin care i s-a oferit întregul pachet de acţiuni pentru un leu, dar şi cu preluarea datoriilor actuale, de 2.661.073 euro, la care se adaugă 168.000 de euro, pentru obţinerea licenţei, care trebuie plătiţi până la finalul lunii aprilie.

Asociaţia Suporterilor "Peluza Cătălin Hîldan" a cumpărat în luna februarie a acestui an 10,06% din acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la gruparea bucureşteană prin programul socios "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB). Aceeaşi asociaţie a strâns în ultimele zile din donaţii aproximativ 200.000 de lei pentru obţinerea licenţei clubului pentru sezonul 2020-2021 al Ligii I.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare