Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asta a fost singura mea intenţie!" Baptista, mesaj de adio pentru CFR. Cum se scuză în faţa fanilor

"Asta a fost singura mea intenţie!" Baptista, mesaj de adio pentru CFR. Cum se scuză în faţa fanilorgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj i-a reziliat contractul lui Julio Baptista, la 7 luni după ce fostul jucător al Realului ajunsese în Liga 1, iar brazilianul a postat astăzi un mesaj de "Adio" pe contul personal de Instagram.

"Bestia" a ţinut să le mulţumească oficialilor lui CFR pentru şansa oferită, într-un text ce pare să reprezinte şi o "scuză" a atacantului pentru faptul că a jucat în doar 3 partide (toate din postură de rezervă) pentru campioana României.

"Vreau să le mulţumesc celor de la CFR Cluj pentru oportunitatea oferită să mă simt din nou fotbalist! Ca profesionist încerc mereu să dau 100% şi asta a fost singura mea intenţie de când am ajuns în România. Vreau să le mulţumesc fanilor pentru susţinerea arătată şi să le urez mult noroc!", a scris Baptista pe Instagram.

Fostul jucătorul al Realului a prins doar 42 de minute pentru CFR în cele şapte luni petrecute la Cluj. Astfel, oficialii campioanei României au făcut o economie uriaşă, având în vedere că brazilianul avea un salariu de 40 de mii de euro lunar.

Marius Bilaşco spune că s-a ajuns la această decizie deoarece atacantul de 37 de ani nu era refăcut complet după ce a suferit o accidentare şi n-ar mai fi putut ajuta echipa în acest sezon.

”A fost o decizie luată de comun acord, el a venit într-un moment în care aşteptările au fost mari din partea clubului, după a suferit o accidentare. Oricum nu era într-o formă fizică foarte bună, însă pot să remarc că e un campion mare, un profesionist desăvârşit, pentru că a fost atent urmărit în vestiar de către ceilalţi jucători şi cred că poate să fie un exemplu de urmat pentru jucătorii tineri. S-a decis în acest moment că e mai bine aşa, el nu era refăcut 100%, n-a reuşit să intre în programul normal al echipei şi chiar dacă revenea în următoarea perioadă, i-ar şi fost foarte greu să joace până la final.

(Avea cel mai mare salariu din Liga 1?) E o chestiune internă, era un jucător care nu era ieftin, dar în acest moment nu mai contează pentru că lucrurile s-au încheiat”, a declarat Marius Bilaşco la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: baptistacfr cluj 

viewscnt
Articole similare