Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta ar fi adevărata lovitură dată de FCSB! Stă Becali la pândă? Vrea un jucător cu un CV impresionat şi l-ar putea lua liber

Asta ar fi adevărata lovitură dată de FCSB! Stă Becali la pândă? Vrea un jucător cu un CV impresionat şi l-ar putea lua liber

Superliga

Comentarii

Diego Fabbrini spune că nu-i stă mintea la un transfer, deşi există interes în jurul său. Atacantul de 28 de ani susţine că se simte bine în Liga 1 şi la FC Botoşani şi abia din vară, când devine liber de contract, va discuta despre viitorul său.

Diego Fabbrini a semnat în vară cu FC Botoşani, după ce a jucat la echipe precum Palemor, Udinese, Siena, Watford sau Middlesbrough. În tot acest timp a reuşit să impresioneze în Liga 1 şi a stârnit interesul echipelor mari de aici. Însă Fabbrini spune că de viitorul său se ocupă agentul care-l reprezintă.

Fabbrini se află în ultimele şase luni de contract şi nu este exclus ca unele dintre echipele care-l vor, printre care FCSB şi CFR Cluj, să încerce să-l ”vâneze” spre finalul sezonului, când l-ar lua liber de contract:

”Despre asta trebuie să vorbiţi cu şefii mei şi cu agentul meu. Eu sunt jucător şi mă gândesc la joc. Pentru alte chestiuni, trebuie să vorbiţi cu ei. (n.r. Tu ce simţi, e mai bine să rămâi la Botoşani?) Eu sunt jucător de fotbal, sunt profesionist şi mai am şase luni de contract cu Botoşani. Încerc să dau totul pentru echipă, pentru coechipierii mei şi pentru antrenori. Pentru alte lucruri există agenţi. (n.r. Ţi-ar plăcea să joci la unul dintre cele mai mari cluburi din România?) Nu mă gândesc la asta acum. Mie îmi place să joc. Acum îmi place să joc la Botoşani, iar în viitor vom vedea ce se întâmplă. Dar acum trebuie să mă gândesc doar la prezent”, a declarat Diego Fabbrini pentru Telekom Sport.

Atacantul italia a fost întrebat şi ce părere are despre FCSB, aluzie la un eventual transfer acolo: ”Steaua cred că este una dintre cele mai bune echipe din România, alături de CFR Cluj. Nu am foarte mare experienţă în fotbalul românesc, dar ştiu că sunt două echipe mari ale campionatului. Dar, momentan, nu pot să mă gândesc la celelalte echipe”, a mai spus Fabbrini.

Afla mai multe despre: diego fabbrinifcsbliga 1fc botosani 

viewscnt
Articole similare