Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta ar fi bomba începutului de an în fotbalul mare! Monchi e gata să plece de la AS Roma! Cu ce echipă ar urma să semneze

Asta ar fi bomba începutului de an în fotbalul mare! Monchi e gata să plece de la AS Roma! Cu ce echipă ar urma să semneze

Arsenal

Comentarii

Presa din Anglia a aruncat pe piaţă o adevărată bombă! Monchi, directorul celor de la AS Roma, pare tentat să plece de la gruparea de pe Olimpico. E dorit de o grupare importantă din Premier League.

Englezii de la Daily Mirror anunţă că Arsenal vrea să revină în primele patru echipe din Anglia şi e gata pentru o schimbare la nivelul conducerii. ”Tunarii” negociază în ultima perioadă cu Monchi, actualul director sportiv de la AS Roma, iar oficialul e dispus să accepte oferta lui Arsenal.

Dacă Monchi va decide să plece de la Roma, acolo unde nu a reuşit să realizeze o formaţie care să întrerupă dominaţia lui Juventus, atunci va lucra la Arsenal cu Unai Emery, antrenorul cu care a făcut lucruri senzaţionale la Sevilla, în Europa League.

Rămâne de văzut doar dacă Monchi se va putea desprinde atât de uşor din contractul cu AS Roma sau dacă va fi nevoie ca Arsenal să plătească o sumă importantă pentru a-l transfera pe directorul sportiv al Romei.

Afla mai multe despre: monchiarsenalroma,  

viewscnt
Articole similare