Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta ar fi mutarea verii! Fekir a rupt tăcerea, după ce transferul său de 70 de milioane de euro a fost dat ca sigur

Asta ar fi mutarea verii! Fekir a rupt tăcerea, după ce transferul său de 70 de milioane de euro a fost dat ca sigur

Campionate

Comentarii

Mijlocaşul francez Nabil Fekir (24 de ani) ar putea face obiectul unui transfer spectaculos în această vară, fiind dorit de Jurgen Klopp la Liverpool. Conform presei din Anglia, cormoranii ar fi gata să achite aproximativ 70 de milioane de euro pentru mijlocaşul lui Lyon, iar mulţi au dat mutarea drept sigură.

Fekir a vorbit în acest context pentru L'Equipe, iar reacţia sa lasă loc de multe interpretări. Acesta a precizat că niciun jucător nu semnează "pe viaţă" cu un club şi că a primit asigurări din partea conducerii că va găsi înţelegere în momentul în care îşi va dori să plece.

"Preşedintele mi-a spus, aşa cum le-a spus-o tuturor când au semnat contractele, că avem posibilitateaa să discutăm oricând îmi voi dori să plec.

Nimeni nu semnează pe viaţă cu un club. Nu funcţionează aşa. Dar nu vraeu să plec cu orice preţ. Am contract până în 2020 şi voi lăsa destinul să se ocupe de restul. Sunt la Lyon pentru încă două meciuri şi apoi vom vedea. Deocamdată nu e nimic. Preşedintele are încredere în mine, iar eu mă simt bine la Lyon", a declarat Fekir pentru L'Equipe.


 

Afla mai multe despre: fekirtransferlyonliverpool 

viewscnt
Articole similare