Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta ar fi nebunia verii! Ronaldinho, pregătit să revină în fotbal. Ar urma să joace într-o ţară cu doar 500 de mii de locuitori

Asta ar fi nebunia verii! Ronaldinho, pregătit să revină în fotbal. Ar urma să joace într-o ţară cu doar 500 de mii de locuitori
Comentarii

Ronaldinho (39 de ani) s-a retras din fotbal în urmă cu patru ani de zile şi, oricât de mult a iubit acest sport, nu şi-a manifestat dorinţa de a mai reveni la nivel profesionist... până acum. Posibila destinaţie a brazilianului este una extrem de surprinzătoare.

Ronaldinho ar fi în acest moment în negocieri cu gruparea malteză Birkirkara FC, care este din oraşul Attard, cu o populaţie de doar 10.000 de locuitori, dar cu un stadion cu peste 17.000 de locuri. Dezvăluirea a fost făcut în cadrul emisiunii L-Argument de la televiziunea malteză One TV. 

Potrivit sursei citate, şansele ca fostul Balon de Aur să vină să joace în Malta sunt destul de mari. La Birkirkara, echipă care a fost la un pas să o elimine pe West Ham United din Europa League în urmă cu mai multe sezoane, evoluează deja cinci brazilieni, dar şi Kristijan Naumovski, fost portar în Liga 1 la Dinamo. 

Ronaldinho a jucat în cariera sa la echipe precum Gremio, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro şi Fluminense. Din momentul în care s-a retras oficial, jucătorul născut la Porto Alegre care a jucat tot timpul cu zâmbetul pe buze, a mai participat doar la meciuri în scopuri caritabile şi de fotbal în sală. 

Afla mai multe despre: ronaldinhomalta 

viewscnt
Articole similare