Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asta ar fi ruşinea României!" Pronosticul lui Dumitru Dragomir pentru alegerile FRF

"Asta ar fi ruşinea României!" Pronosticul lui Dumitru Dragomir pentru alegerile FRF

FRF

Comentarii

Dumitru Dragomir se declară convins că alegerile pentru şefia FRF vor fi câştigate de Ionuţ Lupescu, candidatul ce va avea parte de susţinerea Generaţiei de Aur la scrutinul din aprilie.

Fostul şef al Ligii consideră că Burleanu şi-a pierdut statutul de favorit la un nou mandat din momentul în care Lupescu şi-a anunţat candidatura şi spune că ar fi cu adevărat ruşinos pentru fotbalul românesc ca fostul internaţional să nu câştige alegerile. Mai mult, Dragomir îi recomandă actualului şef al FRF să nu mai candideze, pentru a evita o înfrângere usturătoare.

"Nu mai e favorit Burleanu, convingerea mea este că Lupescu e deja preşedintele federaţiei. Burleanu ar trebui să se retragă acum, în glorie, fără să mai participe. Dacă aş fi în locul lui, pe blat m-aş retrage, aş lăsa şi loc de bună ziua. Îl bate rău de tot Lupescu, iar dacă cumva ar câştiga Burleanu, atunci ar fi ruşinea României.

Ar fi ruşinos, iar conducătorii nu ar mai putea să iasă pe stradă. Lupescu a jucat la naţională, a lucrat la federaţie. Nu-l laud, m-am certat cu el la cuţite, dar el a învăţat meserie. Trebuie sprijinit să ajungă la FRF. Credeţi că Lupescu nu le poate crea mai multe condiţii celor care votează", a declarat Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.


 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirburleanulupescu 

viewscnt
Articole similare