Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta chiar sună INCREDIBIL! Un jurnalist spaniol face apel către Florentino Perez să cumpere un român: "Uită-te la el! Este starul acestui European"

Asta chiar sună INCREDIBIL! Un jurnalist spaniol face apel către Florentino Perez să cumpere un român: "Uită-te la el! Este starul acestui European"

Echipa națională

Comentarii

Jurnalistul basc, Oier Fano Dadebat a reacţionat pe contul său oficial de Twitter după cele două goluri marcate de George Puşcaş în poarta Germania.

Probabil uşor ironică, dar reacţia lui Oier Fano Dadebat a stârnit la rându-i alte reacţii: "Mi se pare uşor nepoliticos faptul că la acest turneul final Under 21 există un fotbalist ca George Puşcaş, care este starul Europeanului, iar Florentino Perez nu a făcut încă nicio mişcare pentru a-l transfera" a scris Oier Fano pe Twitter

 

 

Bascul face trimitere la transferul pe foarte mulţi bani efectuat de Real Madrid în cazul Luka Jovic, care a fost mai mult decât şters la Europeanul din Italia şi San Marino.

Dar şi către faptul că Real Madrid a urmărit mereu cu atenţie astfel de competiţii la nivel juvenil. Asensio, Ceballos, Vallejo sau chiar Vinicius Junior au fost cumpăraţi în urma prestaţiilor de la naţionalele de tineret de către gruparea merengue.

George Puşcaş a marcat două goluri în prima repriză a meciului cu Germania. În total la acest turneu final are patru reuşite şi este printre cei mai apreciaţi fotbalişti ai echipei naţionale de tineret a României.

Afla mai multe despre: oier fanogeorge puşcaşflorentino perez 

viewscnt
Articole similare