Experiențe împreună.
You are here:

Asta da mutare de titlu pentru FCSB! Gigi Becali negociază un transfer de vis: "Din tot sufletul mi-aş dori să vină"

Asta da mutare de titlu pentru FCSB! Gigi Becali negociază un transfer de vis: "Din tot sufletul mi-aş dori să vină"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pune bazele mutării care poate aduce primul titlu pentru FCSB, după ani buni de aşteptare.

Este vorba despre readucerea preparatorului fizic german Thomas Neubert, mutare cu care Mihai Pintilii este întru totul de acord.

Asta da mutare de titlu la FCSB! Becali negociază un transfer de vis: Din tot sufletul mi-aş dori să vină

"Cu Thomas Neubert, Steaua a avut cele mai mari performanţe de când am venit eu. Adică am trăit nişte momente pe care nu cred că o să le mai prind foarte curând la Steaua. Jucam în grupele Champions League, ceva deosebit. Eu din tot sufletul mi-aş dori să vină, dar nu depinde de mine, depinde doar de el şi de conducere. Cheia este la mijloc", a declarat Mihai Pintilii, la microfonul Telekom Sport.

În vârstă de 51 de ani, Thomas Neubert a venit la FCSB în 2012, alături de Laurenţiu Reghecampf, iar cei doi au reuşit împreună să câştige două titluri consecutive. Germanul a adus în Liga 1 noi metode de pregătire prin care i-a pus la punct, din punct de vedere fizic, pe jucătorii de la FCSB.

FCSB - FC Botoşani 1-1

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Coman ’13 pentru gazde şi Ţigănaşu ’22 pentru oaspeţi.

În minutul 16, de la FCSB a fost eliminat Iulian Cristea pentru un fault la Keyta. În minutul 31, a fost eliminat şi Papa, de la FC Botoşani, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

De altfel, înaintea meciului cu Botoşani, Mihai Pintilii recunoştea că FCSB nu mai are şanse la titlu.

"Părerea mea personală, la titlu nu mai avem nicio şansă. Sper să avem şanse, să batem în această seară, să luăm o opţiune pentru locul 3, care ne va asigura în proporţie de 70% un loc în cupele europene. Mai avem şi Cupa României, care sper din tot sufletul ca băieţii să se lupte şi să ia şi ei un trofeu, pentru că sunt băieţi de 3-4 ani de zile care nu au cucerit niciun trofeu", a mai spus Pintilii.

viewscnt
Articole similare
VIDEO Uluitor: Diego Maradona juca fotbal fara sa doarma. Cate zile putea sa reziste