Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta e adevărata BOMBĂ a lui Zidane! Cine este fotbalistul care vine să oprească supremaţia Barcelonei: ”S-au înţeles”

Asta e adevărata BOMBĂ a lui Zidane! Cine este fotbalistul care vine să oprească supremaţia Barcelonei: ”S-au înţeles”

Fotbal

Comentarii

În fiecare zi se vorbeşte despre jucătorii pe care Zidane urmează să-i aducă pe Bernabeu, în noul mandat. Tehnicianul le cere conducătorilor un jucător pe care l-a vrut insistent şi înainte să plece.

De când a venit Zidane, zvonurile legate de jucători care ar putea ajunge la Real sunt tot mai multe. France Football anunţă interesul tot mai mare pe care galacticii îl au faţă de Sadio Mane. Zidane îl vrea şi acum, la fel cum l-a dorit şi înainte să o părăsească pe campioana Europei. Atacantul senegalez este văzut  între cei mai potriviţi să aducă un suflu nou în atacul madrilen. 

Lucrurile ar părea că sunt aproape de a se concretiza, anunţă publicaţia franceză, care se bazează pe informaţia conform căreia între Mane şi Real ar fi existat un acord în vara anului trecut, înainte ca Zidane să plece. ”S-au înţeles în vară, se vor înţelege şi acum”, scriu francezii.

În acest sezon, Mane a marcat 17 goluri pentru Liverpool, iar săptămâna precedentă, în returul cu Bayern, a semnat două reuşite care i-au ajutat pe cormorani să ajungă în sferturile Ligii Campionilor.

Mane a fost marcatorul unicului gol al lui Liverpool în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, 4-1 pentru Real Madrid. 

De când a ajuns la Liverpool, în 2014, cota lui Mane aproape că s-a triplat. De la 30 de milioane de euro, senegalezul valorează acum 85 de milioane. În cazul unui transfer, Real ar trebui să plătească minimum 150 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: manezidanetransferreal madrid 

viewscnt
Articole similare