Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta e adevărata BOMBĂ pe care o pregăteşte Zidane! Ce super jucător poate veni la Real Madrid: ”E visul meu”

Asta e adevărata BOMBĂ pe care o pregăteşte Zidane! Ce super jucător poate veni la Real Madrid: ”E visul meu”

Real Madrid

Comentarii

Specialiştii se aşteaptă la un mercato de vară absolut spectaculos la Real Madrid! A semnat deja Militao, fundaşul de la Porto, urmează Eden Hazard, iar Zidane vrea să dea lovitura cu un nou transfer din Premier League.

Conform ziariştilor spanioli, Zidane ar dori să aducă un fotbalist cu greutate din Premier League. Hazard pare deja rezolvat, iar dacă negocierile cu Liverpool pentru Mane nu vor merge bine, atunci Zidane vrea să schimbe sistemul şi să transfere un alt nume important: Paul Pogba.

Francezul a fost la un pas să plece de la United în mandatul lui Mourinho, dar acum şi-a revenit complet de la venirea lui Solskjaer.

Este visul meu, dar şi al multor fotbalişti. Real Madrid este unul dintre cele mai mari cluburi din lume şi orice copil care se apucă de fotbal îşi doreşte să joace acolo. Acum, că este şi Zidane acolo, e un lucru în plus să-ţi doreşti să joci pentru Real. 

Dar la noi a venit un nou antrenor şi acum sunt fericit la Manchester. Rămâne de văzut ce va fi în viitor”, a declarat Pogba, care a lăsat loc de interpretări în privinţa unui posibil transfer.

Afla mai multe despre: zidanereal madridpogba 

viewscnt
Articole similare