Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta e cea mai mare primă acordată de Ioan Niculae unui fotbalist! "M-a şi înşelat după!" Despre ce sumă e vorba

Asta e cea mai mare primă acordată de Ioan Niculae unui fotbalist! "M-a şi înşelat după!" Despre ce sumă e vorba

Superliga

Comentarii

Ioan Niculae a dezvăluit că nigerianul Kehinde Fatai este beneficiarul celei importante prime acordată de miliardar de când investeşte în fotbal.

Conform spuselor patronului Astrei, acesta i-a oferit 50.000 de euro lui Fatai în urmă cu 4 ani, la revenirea acestuia la echipă, după împrumutul la Brugge.

  • În 2017, Ioan Niculae s-a clasat pe locul 4 în topul celor mai bogaţi oameni din România, cu o avere estimată la 5-600 de milioane de euro, în scădere faţă de 2016 (600-700 de milioane de euro).

Totuşi, la scurt timpă, Fatai l-ar fi informat pe Niculae că îşi doreşte să plece la o altă echipă.

"Fatai a primit cea mai mare primă din partea mea, 50.000 de euro! A venit şi mi-a zis că va fi cel mai bun jucător de la Astra dacă îi dau banii ăştia. Şi-a făcut poze cu Cupa României (n.r. după ce revenise de la Brugge), deşi nu participase cu nimic la câştigarea ei...

La patru zile după ce i-am dat prima de 50.000 de euro, m-a sunat şi mi-a zis că vrea să plece în Franţa! Dovadă că nu poţi cumpăra caracterul...
", a declarat Niculae pentru Pro X.

În ciuda spuselor lui Niculae, Fatai a rămas la Astra până la finalul sezonului 2014-2015, unul în care a înscris 14 goluri în 32 de partide disputate în toate competiţiile. În 2015, Fatai a fost vândut la Sparta Praga pentru 500.000 de euro.
 

Afla mai multe despre: niculaefataiprimaastra 

viewscnt
Articole similare