Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta e cea mai tare! "Cristiano, Cristiano" | FIFA a dezminţit că arbitrul american Mark Geiger ar fi cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo

Asta e cea mai tare! "Cristiano, Cristiano" | FIFA a dezminţit că arbitrul american Mark Geiger ar fi cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo

Cupa Mondială

Comentarii

Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) a dezminţit într-un comunicat că arbitrul american Mark Geiger, care a oficiat la partida Portugalia - Maroc (1-0) de la Cupa Mondială din Rusia, l-ar fi întrebat pe fundaşul lusitan Pepe dacă îi poate aduce un tricou al lui Cristiano Ronaldo, relatează EFE.

Atacantul marocan Noureddine Amrabat a criticat joi cu duritate prestaţia arbitrului nord-american şi a susţinut că Geiger că i-a cerut lui Pepe să-i facă rost de un tricoul al atacantului de la Real Madrid.

După ce a investigat informaţiile din presă, FIFA a precizat că arbitrul a ''respins energic informaţiile apărute în mediile de comunicare din toată lumea şi susţine categoric că nu a existat o asemenea cerere''.

FIFA condamnă presupusele acuzaţii ale unui jucător al selecţionatei Marocului şi aminteşte că arbitrii au instrucţiuni foarte clare privind conduita şi relaţia cu echipele de la Cupa Mondială, iar ''dl Geiger a acţionat de o manieră exemplară şi profesionistă ca oficial la partida la care a fost delegat. FIFA le reaminteşte echipelor că trebuie să respecte toate principiile jocului curat''.



Echipa Portugaliei, campioana europeană en titre, a învins formaţia Marocului cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Vedeta Cristiano Ronaldo a marcat singurul gol al partidei (4), una dominată de marocani, dar la finalul căreia lusitanii au făcut un pas important către optimi.

Afla mai multe despre: mark geigerarbitrucampionatul mondialportugaliatricouproblemefifa 

viewscnt
Articole similare