Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ăsta e cel mai inspirat transfer făcut de FCSB în ultimul an! Cât a ajuns să valoreze jucătorul adus cu doar 300.000 de euro

Ăsta e cel mai inspirat transfer făcut de FCSB în ultimul an! Cât a ajuns să valoreze jucătorul adus cu doar 300.000 de euro

Superliga

Comentarii

FCSB vine după un sezon în care a ratat din nou titlul de campioană, în ciuda faptului că a investit din nou cel mai mult dintre echipele din Liga 1.

Roş-albaştrii au încheiat pe locul 2, în spatele CFR-ului, o situaţie dezamăgitoare în condiţiile în care trupa antrenată de Nicolae Dică cheltuise nu mai puţin de 8,6 milioane de euro pentru transferuri.

Totuşi, mulţi dintre jucătorii aduşi în vara trecută fie nu au confirmat, fie au avut nevoie de mai mult timp de adaptare, de unde şi rezultatele sub aşteptări.

Cel mai eficient transfer din ultimul an
Au existat însă şi excepţii, iar la acest capitol merită evidenţiată aducerea fundaşului sârb Bogdan Planic. Jucătorul de 26 de ani s-a impus rapid în primul 11 al vicacampioanei şi a adus siguranţă, fiind unul dintre cei mai constanţi jucători ai echipei.

Cumpărat cu doar 300.000 de euro de la Vojvodina Novi Sad, Bogdan Planic a strâns 28 de meciuri în tricoul FCSB, iar evoluţiile sale i-au adus o creştere consistentă a cotei de piaţă.

În acest moment, fundaşul sârb e cotat de Transfermarkt.de la 1.700.000 euro şi tinând cont că are doar 26 de ani, se poate dovedi un transfer extrem de profitabil pentru FCSB.

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsbtransfercota de piata 

viewscnt
Articole similare