Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta e LOVITURA la care nimeni nu s-a aşteptat! Gigi Becali a găsit antrenorul PERFECT pentru FCSB

Asta e LOVITURA la care nimeni nu s-a aşteptat! Gigi Becali a găsit antrenorul PERFECT pentru FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

De când a venit la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă e pe primul loc în Liga 1. Gigi Becali are toate motivele să fie mulţumit de alegerea sa.

Vintilă  a pierdut pe banca FCSB-ului la Mediaş şi cu Astra. Se poate spune totuşi că tehnicianul are o vina doar în partida contra lui Budescu şi Alibec, pentru că la Mediaş a fost chiar primul său meci pe banca roş-albaştrilor, într-un timp foarte scurt, in care nu a avut timp să lucreze cu jucătorii săi.

12 meciuri, 2 remize şi 2 înfrângeri a bifat Bogdan Argeş Vintilă de când a preluat FCSB, în Liga 1. Adica 16 meciuri în care a strâns  32 de puncte din cele 36 acumulate de FCSB în actuala stagiune. Echipa sa e la 5 puncte de liderul CFR, dar cu un meci mai puţin disputat.

În vârstă de 47 de ani, tehnicianul la care puţină lume se aştepta să lase o impresie bună la sosirea la echipa lui Gigi Becali a ajuns chiar să fie salutat de către fani înainte de meciuri. La partida contra Astrei, lui Bogdan Argeş Vintilă i s-a strigat numele de către suporteri, ceea ce nu e deloc puţin lucru la un club ca FCSB.

Dacă va reuşi să păstreze acest ritm, Bogdan Vintilă are toate şansele să spere că poate aduce din nou titlul la echipa patronată de Gigi Becali.

Efectul Bogdan Argeş Vintilă asupra lui Florinel Coman

De când a venit Bogdan Vintilă pe banca FCSB-ului, Florinel Coman, marele pariu al lui Gigi Becali a explodat. În 13 meciuri în care Coman l-a avut antrenor pe Vintilă, starul de la FCSB a marcat de 7 ori şi a reuşit alte 7 pase decisive.

Este cea mai bună prestaţie a lui Florinel Coman sub comanda oricărui antrenor sub bagheta căruia a evoluat! Sub comanda lui Hagi, Coman a marcat 6 goluri în 46 de meciur, iar sub Dică a punctat de 12 ori în 54 de jocuri. Cu Bogdan Andone, Florinel a reuşit un gol la trei meciuri jucate, dar a avut la dispoziţie doar 9 partide.

A rămas modest: "Îmi dau nota 4 pentru prestaţia de până cum!"

Bogdan Argeş Vintilă şi-a acordat nota 4 pentru prestaţia lui ca antrenor al FCSB. El a motivat această notă mică prin faptul că nu a câştigat trei meciuri. Totuşi, el şi-ar acorda o notă de trecere dacă FCSB s-ar impune în meciurile pe care le mai are de disputat în acest an.

"Să-mi dau notă? Patru, pentru că trebuia să mai câştig trei meciuri, eu sunt drastic cu mine. Eu consider că 4. (n.r. - dacă îşi acordă notă de trecere în cazul în care FCSB va câştiga 15 puncte până la finalul anuluI) Da. (n.r. - despre nominalizarea lui în ancheta pentru cel mai bun antrenor). Nu, nu, sunt antrenori care... Sunt nominalizat probabil pentru că sunt la FCSB. Hai să fim sinceri, dacă eram în altă parte probabil că nu eram. Dar avem antrenori care merită. Jucătorii au scos echipa de pe ultimul loc.  Nu mă consider un antrenor mare, nici important măcar, sunt un antrenor cu licenţă pro care vrea să-şi facă meseria, nu vreau să mă compar cu colegii mei. Ce mesaj poate transmite jucătorilor un antrenor care spune că e un antrenor mare? Jucătorii au ascultat, nu trebuie să vin să le spun că sunt un antrenor mare, ei ştiu ce fel de antrenor sunt, mă cunosc", a declarat Vintilă, într-o conferinţă de presă.

  • 72% este procentajul de victorii bifate de Bogdan Vintilă la FCSB
  • Doar 12 goluri a primit FCSB sub comanda lui Vintilă în 16 meciuri din Liga 1
  • 1 este locul pe care îl ocupa FCSB dacă s-ar lua in calcul doar meciurile cu Vintilă pe bancă

 

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan vintilă 

viewscnt
Articole similare