Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asta e o poveste urâtă!" Omul cumpărat deja de FCSB, "pus la punct" la Botoşani. Dezvăluiri despre Olimpiu Moruţan

"Asta e o poveste urâtă!" Omul cumpărat deja de FCSB, "pus la punct" la Botoşani. Dezvăluiri despre Olimpiu Moruţan

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţan a semnat în iarnă cu FCSB, însă a mai rămas la Botoşani până la finalul sezonului, iar prestaţiile sale în tricoul echipei moldave au fost dezamăgitoare şi i-au adus multe critici tânărului mijlocaş, inclusiv din partea lui Gigi Becali.

Patronul echipei din Botoşani, Valeriu Iftime, spune că Moruţan şi-a pierdut puţin capul după ce a fost lăudat în mai multe rânduri şi îl avertizează că nu va ajunge un fotbalist de top dacă nu revine cu picioarele pe pământ.  "Să faci două driblinguri şi să te gândeşti la FCSB...E o poveste urâtă", spune Iftime, care i-a transmis lui Moruţan să-l ia drept model pe Mihai Roman şi să lupte pentru un loc de titlular astfel încât să poată spera că se va impune şi la FCSB.

"Pur şi simplu cred că acest copil a fost lăudat prea mult. Are calităţi extraordinare, dar trebuie adus cu picioarele de pământ. A ajuns la FCSB, e la capătul maxim al speranţei lui. A fost puţin pus la punct, am vorbit cu el de câteva ori...Pare că e ok, se vede din starea lui. Eu cred că-şi va reveni. Dacă nu ajunge titular la Botoşani, nu va ajunge nici la Steaua. I-am spus că singurul lui model de fotbalist în Botoşani e Mihai Roman. Aşa, să faci două driblinguri şi să te gândeşti la FCSB...E o poveste urâtă. Dar el e un tip inteligent, din fericire. E un copil cu educaţie echilibrată, e ok, cred că este bine. E la lotul naţional U19, sper să joace bine acolo. Ştiu că ar fi jucat în meciul cu Dinamo", a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport LIVE.

700.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Moruţan de la FC Botoşani

Afla mai multe despre: iftimemorutanfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare