Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta e porecla pusă de Budescu lui Andrei Vlad :) De ce tânărului portar i se spune "Nicu Ceauşescu" la FCSB

Asta e porecla pusă de Budescu lui Andrei Vlad :) De ce tânărului portar i se spune "Nicu Ceauşescu" la FCSB

FCSB

Comentarii

Dezvăluire amuzantă făcută de managerul sportiv al FCSB, Mihai Stoica: tânărul portar al roş-albaştrilor, Andrei Vlad, e poreclit Nicu Ceauşescu de colegii săi.

"Vinovat" pentru asta e omul din lotul FCSB pus mereu pe glume, Constantin Budescu. Devenit titular după plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga, portarul de 18 ani e comparat cu fiul fostului dictator Nicolae Ceauşescu din cauza look-ului său.

"Vlad are o tunsoare de activist de partid. Porecla lui e Nicu Ceauşescu. L-am intrebat cine i-a pus-o şi mi-a zis: `Cine putea, dacă nu Costică (n.r. Budescu)`", a declarat Mihai Stoica la Pro X.

Oficialul vicecampioanei spune că Vlad se bucură de toată încrederea staff-ului şi a colegilor, în ciuda erorii comise în partida cu CFR Cluj, când a judecat greşit o ieşire pe o centrare şi le-a permis ardelenilor să deschidă scorul.

"Andrei Vlad este un portar foarte talentat. A intrat cu Gazul şi s-a văzut că a avut emoţii, dar cu CFR a fost bun. E adevărat că la golul CFR-ului are partea lui de vină, dar eu nu îi pot imputa nimic la acea fază. Sunt convins că va trece peste această greşeală, pentru că este foarte puternic. Este genul de fotbalist care nu zâmbeşte mult. Înţelege glumele, că e isteţ, dar e foarte serios!", a mai spus Mihai Stoica la Pro X.
 

Afla mai multe despre: budescuandrei vladceausescufcsbnicu ceausescu 

viewscnt
Articole similare