Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Asta e România, pumn în gură”. Leo Grozavu, discurs tensionat după meciul 200 ca antrenor în prima ligă: ”Vassaras ar trebui să se ocupe de arbitraj”

”Asta e România, pumn în gură”. Leo Grozavu, discurs tensionat după meciul 200 ca antrenor în prima ligă: ”Vassaras ar trebui să se ocupe de arbitraj”

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Leo Grozavu (56 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită contra lui Sepsi, la finalul unui meci special pentru el.

Poli Iaşi a câştigat pe teren propriu, cu Sepsi OSK, scor 1-0, într-un meci restanţă din etapa a şaptea a Superligii. 

Covăsnenii au ratat un penalty prin Cosmin Matei şi au avut un gol anulat de VAR.

Unicul gol al partidei a fost marcat în startul reprizei secunde, prin Luis Phelipe, în minutul 48, care a înscris din pasa lui Marchioni.

A fost meciul cu numărul 200 pentru Leo Grozavu, antrenorul moldovenilor, ca antrenor principal în prima ligă.

Leo Grozavu: ”Aşa e în România, nu apuci să zici ceva că imediat eşti penalizat”

La finalul acestei partide aniversare, tehnicianul în vârstă de 56 de ani s-a bucurat pentru cele trei puncte obţinute, dar a avut un discurs tensionat când a venit vorba despre arbitraj.

”Fanfara nu ştiu dacă a fost pentru mine, era pe ritmuri cam supărate, mortuare, dar nu e treaba mea. Mă bucur pentru victorie, pentru băieţi, sacrificii şi pe margine, şi în teren, dar aşa sunt victoriile mai frumoase.

(n.r. despre acea eliminare) Mai contează acum? Eu zic că nu am făcut mare lucru, dar aşa e în România, nu apuci să zici ceva că imediat eşti penalizat cu galben. Nu am mai apucat să zic ceva, că deja a venit cu roşu.

Asta e România, pumn în gură, ce să facem? Atunci când se termină cu bine, treci peste toate. Cred că mult prea uşor, trebuie mai multă atenţie. Dacă vine domnul Vassaras şi spune toleranţă zero pentru bănci, gata, toată lumea tremură de frică. Domnul Vassaras ar trebui să se ocupe doar de arbitraj.

Nu am lucrat mai puţin decât altă dată, am încercat puţin să ne reconsiderăm poziţia de echipă de primă ligă. Nu sunt lucruri speciale făcute între primele jocuri şi… Astăzi norocul a fost de partea noastră. Am primit în minutul 2 un penalty, care iar cred că nu a fost.

La noi, imediat eşti taxat, în funcţie de cine eşti sau cum te cheamă. Am fost programaţi la două zile, nu se mai ţine cont de nimic.

Vom vedea cum ne vom recupera pentru partida viitoare, avem jucători accidentaţi, sacrificii, cu eliminare de antrenor, dar mergem înainte”, a declarat Leo Grozavu, după meci.

Cu acest succes, Poli Iaşi a urcat pe locul 10 în Superligă, cu 14 puncte.

Afla mai multe despre: poli iasileo grozavusuperliga 

viewscnt
Articole similare