Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ăsta e viitorul lui!" Anunţ senzaţional pentru liderul României U21. A luat probabil cea mai bună decizie a carierei

"Ăsta e viitorul lui!" Anunţ senzaţional pentru liderul României U21. A luat probabil cea mai bună decizie a carierei

Stranieri

Comentarii

Agentul FIFA Oscar Damiani, cel care reprezintă interesele internaţionalului de tineret Ionuţ Andrei Radu, căpitanul reprezentativei Under 21 a României a acordat un interviu interesant cotidianului Tuttosport. El a vorbit printre altele despre viitorul portarului echipei Genoa şi al altui fotbalist aflat în atenţia lui Inter Milano, Karamoh.

Mutarea la Genoa a fost un pas excelent în cariera liderului naţionalei de tineret Under 21 a României crede Damiani: ”Radu e foarte bine la Genova. E foarte apreciat şi simte că aparţine de acest club. Face o treabă bună acolo, la fel şi la naţionala Under 21 a României. Ce urmează pentru el? Trebuie să crească şi să acumuleze experienţă” mărturiseşte Damiani în interviul acordat pentru Tuttosport.

Agentul fotbalistului român este de părere că în viitorul imediat, pentru Andrei Radu e bine să rămână la gruparea genoveză. Legat însă de viitorul său profesional, Damiani crede că Ionuţ Radu poate fi înlocuitorul ideal pentru Samir Handanovic (34 de ani), titularul de la Inter: ”Cred că ideal pentru el este să rămână la Genoa şi să capete experienţă. Samir Handanovic este un mare portar, dar poate că Ionuţ este cel care îi va călca pe urme. Poate că va dura câţiva ani, dar băiatul este cu siguranţă echilibrat şi cu picioarele pe pământ. Chiar şi atunci când greşeşte, învaţă. Profită de acele greşeli pentru a-şi îmbunătăţi performanţele” explică Damiani. Agentul FIFA este convins că Radu va ajunge la Inter în viitor: ”Absolut da, viitorul său e la Inter Milano” conchide Oscar Damiani.

8 meciuri a jucat în acest sezon Ionuţ Andrei Radu pentru Genoa. Portarul a strâns 720 de minute în Serie A şi s-a numărat printre remaracţii din ultima vreme din tabăra genovezilor.

8 milioane de euro a plătit Genoa pentru căpitanul naţionalei Under 21 a României. Inter Milano are prima opţiune pentru a-l aduce înapoi pe San Siro. La Inter Primavera, Andre Radu a jucat 58 de meciuri, iar pentru echipa mare a evoluat într-un singur meci, Inter-Sassuolo în 2016.

Afla mai multe despre: ionuţ andrei raduromânia u21oscar damianiagent ionuţ raduinter milano 

viewscnt
Articole similare