Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta este mutarea pusă la cale de U Craiova. Mangia recunoaşte: "E important pentru noi!" Când se poate face transferul

Asta este mutarea pusă la cale de U Craiova. Mangia recunoaşte: "E important pentru noi!" Când se poate face transferul
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, a recunoscut, joi, că îşi doreşte la echipă încă un jucător ofensiv.

Este vorba despre o extremă stânga, dublură pe post pentru tânărul Valentin Mihăilă, jucător pe care Devis Mangia spune că îl apreciază.

"Acum sunt mulţumit, Vali a făcut un meci foarte bun. Dar este important să avem doi jucători pe acea poziţie. Vom vedea ce va fi săptămâna viitoare. Sigur, ne gândim la o soluţie, dar vedem dacă va fi posibil. Dacă nu e posibil ce vrem noi, mergem înainte aşa", a afirmat Devis Mangia.

Tehnicianul italian are şi un plan B, dacă nu se va realiza transferul dorit, acela de a-l muta pe Cristian Bărbuţ din dreapta în stânga.

"Da, a fost o idee. Dar trebuie să ne antrenăm puţin... De fapt, mai mult. Poate fi Cristi (n.r. - Bărbuţ), dar nu sunt sigur, pentru că nu am antrenat mult (n.r. - acest sistem). M-am antrenat mult cu el în dreapta. Vom vedea", a adăugat Mangia.

În plus, antrenorul juveţilor a confirmat şi negocierile pentru revenirea fundaşului ivorian Stephane Acka: "Prima dată când am vorbit de Acka a fost când am venit aici, acum doi ani. Dar, cum se întâmplă în fotbal, nu a fost posibil. Acum, vom vedea. Sigur, este un jucător interesant", a mai spus italianul.

 

 

Afla mai multe despre: mangia 

viewscnt
Articole similare