Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asta este realitatea, nu trebuie să ne ascundem". Ce-şi doreşte Bogdan Lobonţ: "Dacă nu, rămânem mediocri"

"Asta este realitatea, nu trebuie să ne ascundem". Ce-şi doreşte Bogdan Lobonţ: "Dacă nu, rămânem mediocri"
Comentarii

Echipa under 20 a României a învins, joi, la Voluntari, cu scorul de 2-1 (1-0), reprezentativa similară a Cehiei, într-un meci amical.

Bogdan Lobonţ, după România U20 - Cehia U20

Eduard Rădăslăvescu (Farul) a înscris golul victoriei cu un şut spectaculos la vinclu de la peste 20 de metri. Scorul a fost deschis de Giafer, care a împins în poartă un balon ricoşat dintr-un adversar, după o recentrare cu capul a lui Coubiş, după o lovitură liberă de pe partea dreaptă.

"Dacă privim rezultatul care e pe tabelă, e ok, dar din punctul meu de vedere altul trebuia să fie rezultatul. Creşterea şi îmbunătăţirea calităţilor pe care le au aceşţi jucători minunaţi... Dacă noi reuşim să îi ducem la un anumit nivel, şi ăla este un rezultat. Nu era vorba de nicio răsplată din partea lui Deniz Giafer. Înainte de  a fi un jucător extraordinar cu calităţi extraordinare, este şi o persoană minunată,prin ceea ce face este un exemplu pentru toţi colegii lui. Trebuie ajutaţi aceşţi băieţi minunaţi. 

E normal să  fie greşeli. Se pierde din vedere că ei încă sunt copii, cu toate că pe buletin sunt majori, ei sunt copii, iar aşteptările din afară sunt aşteptări ca din partea unor adulţi. Este total greşit, nu trebuie să îi tratăm sau să le cerem să facă lucruri pe care le fac adulţii. Bravo lui Eduard Radăslăvescu pentru execuţia pe care a avut-o, jos pălăria, mâinile în cap", a declarat selecţionerul naţionalei U20. 

  • Echipa de start a României: Hindrich - Grosu, Coubiş, Giafer, Buta (M. Ilie '58) - Ghindovean (Rădăslăvescu '46), Grameni (Mărginean '80), Perianu - Bani (Văsălie '58), Suciu (Istrate '80), C. Dumitru (Mustacă '69).

De asemenea, Bogdan Lobonţ a vorbit şi despre diferenţa dintre fotbalul românesc şi cel german: "Sunt convins că băieţii de la naţionala mare o să dea maximum în meciul de mâine seară şi noi la fel luni. Nivelul la care care suntem noi la U20 este mai jos faţă de nivelul U20, pe care îl are Germania. Asta este realitatea de care nu trebuie să ne ascundem. Trebuie să o acceptăm că există şi să ne concentrăm atenţia şi energia pe ceea ce trebuie să facem şi să ajungem şi noi acolo. Pentru că toţi vrem să ajungem la nivelul ăla. Dacă nu, rămânem mediocri", a adăugat antrenorul. 

Pe 11 octombrie, de la ora 16.00, la Potsdam, România U20 va juca un alt amical, cu Germania.

Afla mai multe despre: bogdan lobontromania u20 

viewscnt
Articole similare