Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ăsta este singurul lucru pe care îl regret în toată cariera”. Anunţul făcut de Nemec este cât se poate de clar! ”Aş prefera să joc acolo”

”Ăsta este singurul lucru pe care îl regret în toată cariera”. Anunţul făcut de Nemec este cât se poate de clar! ”Aş prefera să joc acolo”
Comentarii

Fotbalistul dinamovist Adam Nemec a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că singurul lucru pe care îl regretă la Dinamo este faptul că echipa nu s-a calificat în play-off-ul Ligii I în acest sezon. El consideră Liga I un campionat destul de bun, însă ar fi vrut să fie mai mulţi spectatori la meciuri.

Este altfel decât în play-off, dar asta este situaţia, suntem în play-out şi trebuie să tratăm totul cu seriozitate. Aş fi preferat să fim în play-off, dar suntem aici şi trebuie să jucâm cât putem de bine în play-out. Acest sezon nu este unul bun pentru noi, acest lucru m-a întristat, pentru că a juca în play-off este foarte diferit de a juca în play-out. Ai meciuri bune, adversari buni şi lupţi pentru ceva, cum am făcut noi în sezonul trecut, dar după cum am mai spus, aş prefer să joc în play-off, acest lucru nu este posibil acum şi acesta este singurul lucru pe care îl regret aici, că nu am ajuns în play-off în acest sezon”, a spus Nemec.

Jucătorul a precizat că înţelege de ce nu vin foarte mulţi spectatori la meciurile dinamoviştilor: “Campionatul este ok, ceea ce îmi lipseşte este să fie mai mulţi suporteri la stadioane. De exemplu stadionul Dinamo nu este foarte frumos şi înţeleg de ce oamenii nu vin în număr foarte mare. În rest, campionatul este destul de bun”.

Nemec a spus că nu regret că a rămas la Dinamo. “Nu, de fapt regret un singur lucru în întreaga carieră, când am mers în Olanda. În rest nu regret nimic. Rămân aici, nu sunt supărat. Asta este viaţa”.

Adam Nemec este de părere că meciul de sâmbătă cu Concordia Chiajna va fi dificil. “Dacă privesc în urmă şi văd meciul pe care l-am jucat acolo acum câteva săptămâni, am primit trei goluri acolo şi nu a fost un meci uşor, aşa că mă aştept ca şi mâine să fie un joc greu. Toate meciurile sunt dificile. Vom încerca să îl câştigăm”, a afirmat el.

Dinamo va întâlni Concordia Chiajna, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.45, în etapa a patra a play-out-ului Ligii I.

Afla mai multe despre: nemecdinamoregretcariera 

viewscnt
Articole similare