Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta înseamnă globalizarea în fotbal :) FABULOS | Ce a strigat spre fani românul Andone după ce a marcat pentru Brighton în Premier League

Asta înseamnă globalizarea în fotbal :) FABULOS  | Ce a strigat spre fani românul Andone după ce a marcat pentru Brighton în Premier League

Stranieri

Comentarii

Florin Andone e omul momentului la Brighton & Hove Albion, după ce a înscris golul decisiv al victoriei cu Huddersfield, scor 1-0, din etapa 29 a Premier League.

Românul a fost trimis pe teren în minutul 57, în locul golgheterului Glenn Murray, iar în minutul 78 a reuşit singurul gol al meciului, cu o frumoasă lovitură de cap.

Globalizarea în fotbal: cum a sărbătorit Florin Andone golul

Au urmat momente superbe, cu Andone înconjurat de colegii săi, în apropierea fanilor lui Brighton, iar românul a oferit şi un moment amuzant, care ne arată de ce fotbalul a devenit un fenomen global.

Născut la Botoşani, Florin Andone a început fotbalul în Spania, unde familia sa s-a mutat când el avea doar 12 ani, iar tot în peninsula Iberică s-a făcut remarcat, la Cordoba şi la Deportivo la Coruna, club de unde a şi fost cumpărat de Brighton.

Atacantul cu 21 de selecţii în naţionala României a sărbătorit golul cu Huddersfield comunicând cu fanii englezi în spaniolă. "Vamos! Vamos!" (trad. Haideti! Haideti!), a strigat atacantul spre tribune după ce a înscris.

Vezi mai jos reuşita luiF Florin Andone.

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare