Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta înseamnă să fii suporterul lui City. Guardiola a făcut un gest pe care îl aşteaptă orice suporter din lume

Asta înseamnă să fii suporterul lui City. Guardiola a făcut un gest pe care îl aşteaptă orice suporter din lumegalerie foto

Manchester City

Comentarii

Guardiola le-a trimis personal mulţumiri tuturor suporterilor lui Manchester City care au făcut deplasarea în Ucraina, la partida cu Şahtior Doneţk, câştigată de campioana Angliei cu 3-0.

City a avut o galerie formată din 114 suporteri, iar Guardiola a trimis fiecăruia câte o scrisoare prin care să le mulţumească că au străbătut aproape 5.000 de kilometri pentru a-şi susţine echipa. City a făcut publică una dintre scrisori în care unul dintre fani era anunţat că va avea parte şi de o recompensă.
 
"Dragă Darren, 
 
Miercuri, 18 septembrie, tu şi alţi 113 suporteri fideli aţi străbătut un drum lung pentru a ne urmări jucând împotriva lui Şahtior Doneţk, în Ucraina, şi vreau să profit de această ocazie ca să îţi mulţumesc. 
 
Am fost foarte fericiţi să începem cu o victorie campania din Liga Campionilor. Am întâlnit o echipă puternică a Şahtiorului, dar am jucat bine, am controlat jocul şi am meritat să câştigăm. 
Înseamnă foarte mult să avem susţinerea ta în astfel de partide şi, am spus mereu, nu reprezentăm nimic fără suporteri. 
 
În semn de recunoştinţă, te invităm să ai parte de pachetul Manchester City Hospitality la returul cu Şahtior Doneţk, de pe 26 noiembrie 2019.
În numele jucătorilor şi al staff-ului, vreau să îţi mulţumesc din nou pentru susţinerea extraordinară. 
 
Pep Guardiola" , a scris managerul spaniol.
 
 
 

Afla mai multe despre: scrisoarefuardiolasuporterisahtior 

viewscnt
Articole similare