Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta înseamnă să-ţi respecţi fanii! Decizia luată de U Craiova după ce Hermannstadt a pus preţuri exagerate la bilete: "Nouă ne pasă de fotbal!"

Asta înseamnă să-ţi respecţi fanii! Decizia luată de U Craiova după ce Hermannstadt a pus preţuri exagerate la bilete: "Nouă ne pasă de fotbal!"

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova vine în ajutorul fanilor, după ce FC Hermannstadt a pus în vânzare bilete la 50 de lei pentru fanii olteni, la meciul programat sâmbătă, la Piteşti. Prin urmare, la fiecare tichet în valoare de 50 de lei cumpărat, cei de la Craiova le oferă fanilor săi un bilet în plus.

"«Fotbalul trăieşte prin suporteri» nu trebuie sa fie doar un slogan. Dar adversara noastră de mâine, FC Hermannstadt nu a înţeles acest lucru. Punând preţuri prohibitive pentru meciul de sâmbătă, formaţia din Sibiu a sfidat ideea de suporteri. Formaţia din Sibiu a demonstrat că nu-i pasă de frumuseţea fotbalului.

Am fi înţeles totuşi acest lucru dacă partenera noastră de întrecere ar fi avut finanţări exclusiv private, dar atâta timp cât din bugetul autorităţilor locale tu primeşti aproape 600.000 de euro pe an, este inadmisibil din punctul nostru de vedere să goleşti stadionul de suporteri. Şi nu contează dacă aceştia sunt din Piteşti, Craiova sau Sibiu.

Cu toate diligenţele Universităţii Craiova, oficialii Hermannstadt au refuzat să alinieze preţurile biletelor la un nivel rezonabil. Din acest motiv, clubul Universitatea Craiova a hotărât sa subvenţioneze practic preţul biletelor şi acest lucru nu-l va face doar pentru suporterii Ştiinţei, ci şi pentru cei din Piteşti, Sibiu, Vâlcea sau Bucureşti. La fiecare bilet achiziţionat în Peluza Ştiinţei cu suma de 50 de lei se primeşte un bilet cadou.

NOUĂ NE PASĂ DE FOTBAL!", se precizează într-un comunicat al grupării din Bănie.

Meciul dintre FC Hermannstadt şi Universitatea Craiova este programat să se dispute sâmbătă, de la 14:00, în etapa a 24-a a Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: craiovahermannstadt 

viewscnt
Articole similare