Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta mai lipsea pentru Rapid: în lipsă de lichidităţi, o amendă de mii de euro. Decizia aparţine Comisiei de Disciplină FRF

Asta mai lipsea pentru Rapid: în lipsă de lichidităţi, o amendă de mii de euro. Decizia aparţine Comisiei de Disciplină FRF

Rapid

Comentarii

Comisia de Disciplină şi Etică a sancţionat clubul din Liga a II-a, FC Rapid, cu 33.750 de lei penalitate sportivă ca urmare a incidentelor provocate de suporterii săi la meciul de pe teren propriu cu Turris Oltul Turnu Măgurele, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

La partida FC Rapid - Turris Oltul Turnu Măgurele, disputat pe Stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, fanii giuleşteni au aprins şi au aruncat în suprafaţa de joc obiecte şi materiale explozive, incendiare şi fumigene. Sancţiunea a fost mărită din cauza faptului că gruparea giuleşteană este recidivistă.

n baza art. 82/1 şi 3/a şi c raportat la art. 83/2/d din RD, Fotbal Club Rapid Bucureşti se sancţionează cu penalitate sportivă de 33.750 lei (aproximativ 8.000 de euro)", se arată în soluţia Comisiei de Disciplină postată pe site-ul citat.

Meciul dintre FC Rapid şi Turris Oltul Turnu Măgurele, disputat la 25 februarie, în cadrul etapei a 22-a a Ligii a II-a, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare